counter

Μπέττυ Μαγγίρα: Βήμα βήμα η αλλαγή μαλλιών της

Μπέττυ Μαγγίρα: Βήμα βήμα η αλλαγή μαλλιών της
Μπέττυ Μαγγίρα: Βήμα βήμα η αλλαγή μαλλιών της

Από καστανή μακρυμάλλα, η Μπέττυ Μαγγίρα έγινε φλογερή κοκκινομάλλα με καρέ κούρεμα!

Η παρουσιάστρια αποφάσισε να αλλάξει ριζικά το λούκ στα μαλλιά της και αφέθηκε στα χέρια του κομμωτή της Νίκου Λεονάκη για ένα έντονο καρέ κούρεμα ενώ στη συνέχεια ο color expert του κομμωτηρίου "Niko Niko" Άκης Αλεξίου την έπεισε πως μια φλογερή αλλαγή θα ανανέωνε όχι μόνο το στυλ της αλλά και την διάθεση της!

Η Μπέττυ Μαγγίρα λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η νέα της εκπομπή στην τηλεόραση του Alpha αφέθηκε στα χέρια των ειδικών για μια ριζική αλλαγή που οφείλουμε να ομολογήσουμε πως της πάει πολύ! 

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε τις φωτογραφίες όπου δείχνουν βήμα βήμα την αλλαγή. Στην πρώτη φωτογραφία  γράφει: "Μου λέει ο Νίκος ο Λεουνάκης (ο Ψαλιδοχέρης) έλα να βγούμε μια φωτο να το θυμόμαστε !!!!!!ε???" και συνεχίζει στην δεύτερη φωτό "Μετά μου λέει ο Άκης ο Αλεξίου ο μετρ της βαφής. Τι λες για μια φλογερή αλλαγή???". Στην τρίτη φωτό η παρουσιάστρια σημειώνει "Πρώτα η ξέβαφη" και όταν το κούρεμα και η βαφή ολοκληρώθηκε έγραψε "Και να το αποτέλεσμα!!! Μέσα σε δυο ώρες καρέ κοκκινομάλλα!!!!!!!"

Δείτε τις φωτογραφίες!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR