counter

Μπέττυ Μαγγίρα: Αυτός είναι ο λόγος που κρύβει την ηλικία της!

Μπέττυ Μαγγίρα: Αυτός είναι ο λόγος που κρύβει την ηλικία της!
Μπέττυ Μαγγίρα: Αυτός είναι ο λόγος που κρύβει την ηλικία της!

Φέτος πρωταγωνιστεί στο θεατρικό μιούζικαλ Mamma mia και η χαρά της δεν κρύβεται με τίποτα. Η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε για την φετινή της εμπειρία στο περιοδικό People. Η ταλαντούχα ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον χρόνο, όπου μάλλον δεν είναι και η καλύτερη.

 «Τον σιχαίνομαι το χρόνο που περνά τόσο γρήγορα, δεν μου αρέσει καθόλου! Μέχρι στιγμής είμαι μια χαρά με τον εαυτό μου, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου που μεγαλώνω. Θεωρώ ότι τα νιάτα είναι υπέροχα και είναι κρίμα που όταν είμαστε στη δεκαετία των 20 δεν έχουμε τα μυαλά που έχουμε αργότερα. Παρ’ όλα αυτά, κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της. Στη φάση που είμαι τώρα νιώθω καλύτερα από ποτέ, γιατί ξέρω πολύ καλά τι θέλω και πώς να το ζητήσω. Πιστεύω πως η γυναίκα όσο μεγαλώνει γίνεται πολύ καλύτερη. Για τον άντρα δεν ξέρω αν ισχύει αυτό».

Η Μπέττυ Μαγγίρα διαθέτει ένα άψογο κορμί, ενώ βρίσκεται στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης εδώ και πολλά χρόνια. Η ίδια μπορεί να είναι μια μοντέρνα μαμά, ωστόσο σε ότι έχει να κάνει με την ηλικία της προσπαθεί να το προσπερνά.

«Δεν μου αρέσει να τη λέω γιατί με σοκάρουν οι αριθμοί, όχι επειδή είναι μικροί ή μεγάλοι, αλλά γιατί με κάνουν να συνειδητοποιώ πως ο χρόνος μου τελειώνει και δεν θα προλάβω να κάνω αυτά που έχω σκεφτεί και ονειρευτεί», λέει στο περιοδικό People.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR