counter

Μπέττυ Μαγγίρα: Απαντά στις δηλώσεις του Παναγιώτη Χατζηδάκη! "Μιλάγαμε χθες το βράδυ & του είπα..."

Μπέττυ Μαγγίρα: Απαντά στις δηλώσεις του Παναγιώτη Χατζηδάκη! "Μιλάγαμε χθες το βράδυ & του είπα..."
Μπέττυ Μαγγίρα: Απαντά στις δηλώσεις του Παναγιώτη Χατζηδάκη! "Μιλάγαμε χθες το βράδυ & του είπα..."

Τη Μπέττυ Μαγγίρα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και ο δημοσιογράφος, Στέλιος Δρουμαλιάς, ο οποίος τη ρώτησε για τη φετινή της χρονιά και το I Love Σου Κου στον ΑΝΤ1, για την παράσταση με τη Μαρινέλλα που αναβλήθηκε, αλλά και τις δηλώσεις του πρώην συνεργάτη της, Παναγιώτη Χατζηδάκη, που ανέφεραν ότι δεν δέχτηκε πρόταση συνεργασίας από την ίδια για τη νέα της εκπομπή.

«Η Μαρινέλλα είναι μια χαρά, η πρεμιέρα μας έχει ανακοινωθεί για τις 27 Δεκεμβρίου», ανέφερε.  «Δεν θα κάνω ποτέ κάτι στην εκπομπή που δεν με εκφράζει ή μπορεί να προσβάλλει κάποιους. Η φετινή σεζόν μου αρέσει πάρα πολύ, είναι γεμάτη κόντρες και τρελαίνομαι για κόντρες. Μέχρι στιγμής δεν μας έχει κοντράρει κανείς, αλλά δεν ξέρεις και τι θα μας ξημερώσει αύριο», είπε αρχικά  Μπέττυ Μαγγίρα για τις κόντρες στη τηλεόραση, ενώ για τα όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, ξεκαθάρισε: «Μιλάγαμε χθες το βράδυ και του είπε “σε προκαλώ να έρθει στην εκπομπή και να ξεκαθαρίσουμε το beef μας στον αέρα. Εννοείται ότι δεν υπάρχει κάποιο beef, τον αγαπώ πάρα πολύ. Παρόλο που δουλέψαμε μόνο έναν χρόνο μαζί, είναι σαν να τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια και όντως τον κάλεσα να έρθει στην εκπομπή. Δεν υπάρχει κάτι μεμπτό σε αυτό που είπε, δεν του έγινε πρόταση, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με εμένα». 

Διαβάστε επίσης: Μπέττυ Μαγγίρα: "Ψάξτε στο χρονοντούλαπο, είναι πολύ της μόδας! Εμένα μου την έχει πει ο Μικρούτσικος, ο Βασάλος"

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, είχε πει: 

«Ήθελα να συνεχίσει η συνεργασία μας αλλά δεν μου έγινε πρόταση. Όταν έχεις καλή συνεργασία με ωραίες ομάδες, θέλεις να υπάρχει συνέχεια. Εδώ είμαστε, σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε, μεθαύριο ξαναείμαστε. Κάπως έτσι πάει η ζωή και στην τηλεόραση. Με τους ανθρώπους που συνεργάστηκες χθες, μπορεί να ξανασυνεργαστείς αύριο ή μπορεί να μην ξανασυνεργαστείς. Είχαμε μια πρώτη κουβέντα, δεν προχώρησε, μια χαρά, δεν τρέχει τίποτα. Σε αυτό το project βεβαίως θα ήθελα να ήμουν».

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR