counter

Μπελάδες για την Μέγκαν Μαρκλ! Η κίνηση που ετοιμάζει ο πρώην σύζυγός της & της φέρνει πονοκέφαλο

Μπελάδες για την Μέγκαν Μαρκλ! Η κίνηση που ετοιμάζει ο πρώην σύζυγός της & της φέρνει πονοκέφαλο
Μπελάδες για την Μέγκαν Μαρκλ! Η κίνηση που ετοιμάζει ο πρώην σύζυγός της & της φέρνει πονοκέφαλο

Η Μέγκαν Μαρκλ είχε ένα... πολύ γλυκό παρατσούκλι για τον πρώην σύζυγό της Τρέβορ Ένγκελσον και μπορεί να της προκαλέσει προβλήματα, λέει ο βρετανικός Τύπος.  Στο ντοκιμαντέρ του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ του Netflix, Χάρι και Μέγκαν, η πρώην ηθοποιός του Suits αποκάλυψε τα δύο πολύ γλυκά παρατσούκλια που έχει για τον νυν σύζυγό της. Σε όλη τη σειρά, η Meghan αναφερόταν στον σύζυγό της ως "Haz" ή απλά "H". Και ενώ ήταν εξαιρετικά γλυκό και χαριτωμένο, το παρατσούκλι που είχε για τον πρώτο της σύζυγο κάπου εκεί μπαίνει στο θέμα και γίνεται πονοκέφαλος για την Μέγκαν.

 Πριν παντρευτεί τον Χάρι, η Μέγκαν ήταν παντρεμένη με τον Τρέβορ, ιδιοκτήτη εταιρείας παραγωγής ταινιών. Το ζευγάρι ήταν από το 2011 έως το 2013, με τον γάμο τους να μην άντεξε στη δοκιμασία του χρόνο.

  Όμως, ενώ το ζευγάρι ήταν μαζί, η Μέγκαν και ο Τρέβορ ήταν φαινομενικά τρελά ερωτευμένοι με την πρώην ηθοποιό να δίνει στον αγαπημένο της ένα γλυκό και πολύ παιχνιδιάρικο παρατσούκλι. Η Μέγκαν φώναζε τον πρώην σύζυγό της "Trevity-Trev-Trev", σύμφωνα με τον βασιλικό ειδικό και συγγραφέα, Neil Sean, ο οποίος μίλησε πρόσφατα στο βρετανικό OK!.

Διαβάστε επίσης: Πρίγκιπας Χάρι: Επέστρεψε στο Λονδίνο 1 χρόνο μετά το θάνατο της Ελισάβετ & ο λόγος είναι σημαντικός

Όχι μόνο ο Νιλ αποκάλυψε το γλυκό παρατσούκλι που είχε η Μέγκαν για τον πρώτο της σύζυγο, αλλά αποκάλυψε επίσης ότι ο Τρέβορ έχει πλημμυρίσει από προσφορές για να γράψει βιβλίο για τον γάμο του με τη Δούκισσα. «Πιστεύω ότι είναι σε φάση που κάνει τον απολογισμό του και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα», ανέφερε και σε άλλο σημείο της ενδιαφέρουσας συνέντευξής του ο συγγραφέας είπε χαρακτηριστικά: «Η Meghan είναι αναπόφευκτα τρομοκρατημένη επειδή ο Τρέβορ θα είχε πραγματικά μια αξιοσημείωτη ιστορία να αφηγηθεί γνωρίζοντας από πρώτο χέρι το πώς είναι να είσαι ο πρώτος της σύζυγος».

Photo Credits; abaca press

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR