counter

Μπεκατώρου - Καινούργιου - Παπαβασιλείου - Συνατσάκη - Ράλλη: Που βρέθηκαν οι φίλες

Μπεκατώρου - Καινούργιου - Παπαβασιλείου - Συνατσάκη - Ράλλη: Που βρέθηκαν οι φίλες
Μπεκατώρου - Καινούργιου - Παπαβασιλείου - Συνατσάκη - Ράλλη: Που βρέθηκαν οι φίλες

Εγκαίνια έκανε νέο κατάστημα Ελληνικής εταιρείας ρούχων στην περιοχή του Ψυχικού! Ευκαιρία για συνάντηση  των όμορφων μοδάτων celebrities.

Aπό τις πρώτες που έφτασαν στον νέο χώρο ήταν η Μαίρη Συνατσάκη, που είναι και το πρόσωπο της εταιρίας Φορώντας δερμάτινη μαύρη φούστα, με καρό πουκάμισο, κολιέ και γόβες σε χρώμα μπλε έδειχνε χαρούμενη και γεμάτη αυτοπεποίθηση Η Μαίρη Συνατσάκη είναι από τις πιο στιλάτες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και κάνει μόδα οτιδήποτε φορέσει, μιας και έχει τρελό fan club.

Η Έλενα Παπαβασιλείου επάξια διατηρεί τον τίτλο της sexy γιατί ακόμη μια φορά με σικάτη Midi φούστα, απλό top που τόνιζε το στήθος της και γόβες, τράβηξε τα βλέμματα αντρών αλλά και γυναικών.

Η πάντοτε γελαστή Μαρία Μπεκατώρου παραβρέθηκε στο event φορώντας maxi φούστα με animal print top και ζώνη, ενώ η Νικολέττα Ράλλη έκανε εμφάνιση με total black look και μαλλιά  σε κότσο.

Η Κατερίνα Καινούργιου εντυπωσιακή για ακόμη μια φορά με κοντή φόρμα και με εντυπωσιακά μποτίνια Christian Louboutin, αξίας 1000 ευρώ σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η Αλέξανδρα Κατσαίτη, μιας και είναι η πιο κατάλληλη να βοηθήσει τις επώνυμες φίλες της να επιλέξουν τα κατάλληλα για αυτές ρούχα. Η στιλίστρια λατρεύει την δουλειά της και όλες οι επώνυμες κυρίες λατρεύουν  και εμπιστεύονται απόλυτα εκείνη.

Η βραδιά κύλησε με πολύ γέλιο, συζητήσεις και μόδα. Οι celebrities είπαν τα νέα τους, ψώνισαν τα ρούχα τους και ευχήθηκαν τα καλύτερα στο νέο κατάστημα!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR