counter

Μπάρκουλης: Όλες οι λεπτομέρειες για την "άγνωστη" σύζυγό του

Μπάρκουλης: Όλες οι λεπτομέρειες για την "άγνωστη" σύζυγό του
Μπάρκουλης: Όλες οι λεπτομέρειες για την "άγνωστη" σύζυγό του

Αφιέρωμα στην "άγνωστη" σύζυγο του Ανδρέα Μπάρκουλη διαβάσαμε στην εφημερίδα Freddo. H Έφη Αναστασίου γνωρίστηκε με τον Ανδρέα Μπάρκουλη το ΄88 μέσα από μια κινηματογραφική παραγωγή. Μαζί θα ζήσουν για περισσότερα από 9 χρόνια μέχρι ο ηθοποιός θα νοσηλευτεί στο Δρομοκαίτειο το 1998.

Μετά από ένα ατύχημα, θα μείνει σχεδόν ανάπηρος και η σύζυγός του θα είναι στο πλευρό του. Έχοντας νοικιάσει ένα μικρό σπίτι χάνεται από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ η Έφη Αναστασίου είναι ο «φύλακας» του. Σε μια από τις αδημοσίευτες συνεντεύξεις του, ο Ανδρέας Μπάρκουλης είχε εκμυστηρευτεί: «Αν δεν ήταν η Έφη να δουλεύει, εγώ θα είχα πεθάνει από ασιτία».

Μετά από λίγο καιρό μετακομίζουν στην Πάρο και το 1996 επικυρώνει στο δημαρχείο της Αθήνας τον γάμο τους. Ωστόσο, λίγου μήνες αργότερα ο ηθοποιός χάνει την ισορροπία της ψυχολογικής του κατάστασης σκεπτόμενος το μέλλον του και ανάμεσα στο ζευγάρι προκύπτουν θέματα που το οδηγούν στο τέλος της σχέσης τους. Λίγο πριν φύγει από τη ζωή ο Ανδρέας Μπάρκουλης σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα  το πρώην ζευγάρι επικοινώνησε και αντάλλαξαν τρυφερά λόγια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR