counter

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η πρώτη αντίδραση του πιλότου μετά το βούλευμα - καταπέλτη

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η πρώτη αντίδραση του πιλότου μετά το βούλευμα - καταπέλτη
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η πρώτη αντίδραση του πιλότου μετά το βούλευμα - καταπέλτη

Το βούλευμα, καταπέλτης, που έγινε γνωστό χθες Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου παραπέμπει ομόφωνα στο εδώλιο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας και τα πλημμελήματα που διέπραξε τον Μάιο στα Γλυκά Νερά.

Η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου εμφανίστηκε μέσω skype επικοινωνίας στο «Πρωινό» του ANT1 και μετέφερε όσα έμαθε από τον δικηγόρο του πιλότου, κ. Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη και την πρώτη αντίδραση του καθ’ ομολογίαν δράστη μετά το βούλευμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο συνήγορός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται ο πιλότος να προσβάλλει το βούλευμα.

«Επί της ουσίας ήταν αναμενόμενο το βούλευμα. Τον παραπέμπουν σε δίκη τον εντολέα μου με βάση τις αρχικές κατηγορίες. Τώρα αυτό το οποίο μένει επί της ουσίας είναι καθώς δεν θα κάνουμε καμία έφεση, αναμένουμε τον προσδιορισμό της δίκης που θα μείνει σε 4-5 μήνες έτσι κι αλλιώς. Ο εντολέας μου αναφέρει ότι ουδέν κίνητρο υπήρξε, ουδέποτε ήταν προμελετημένο το οποιοδήποτε αδίκημα εις βάρος της γυναίκας του. Ψυχολογικά μιλάμε για έναν άνθρωπο αρκετά καταβεβλημένο, εννοείται μετανιωμένο εξ’ αρχής γι’ αυτό που έχει γίνει. Ο προσανατολισμός του και ο γνώμονάς του σε αυτό το ζήτημα είναι η κόρη του, η οποία προσπαθεί – από τη θέση που είναι τουλάχιστον – εντός της φυλακής και δια μέσου του συνηγόρου του, να προσφέρει τα καλύτερα και ό,τι μπορεί για  την εξασφάλιση του μέλλοντός του» δήλωσε ο κ. Παπαιωαννίδης, ο οποίος τόνισε πολλές φορές ότι ο πιλότος είναι μετανιωμένος για όσα έγιναν και ότι σκέφτεται την κόρη του και πως θα την εξασφαλίσει.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR