counter

Μπαμπάς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου! Η Κατερίνα Κόκλα είναι έγκυος

Μπαμπάς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου! Η Κατερίνα Κόκλα είναι έγκυος
Μπαμπάς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου! Η Κατερίνα Κόκλα είναι έγκυος

Γρηγόρης Αρναούτογλου
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα γίνει πατέρας, αφού η σύντροφός του Κατερίνα Κόκλα είναι έγκυος! Ο 39χρονος παρουσιαστής που απασχολεί συνήθως τα Μέσα με το ερώτημα πότε θα ντυθεί γαμπρός μας εξέπληξε τελικά όλους με την είδηση ότι ετοιμάζεται να γίνει πατέρας!

Σύμφωνα με τη "Μεσημεριανή Μελέτη" ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η σύντροφος του Κατερίνα Κόκλα, που συμπληρώνουν έναν χρόνο σχέσης στα τέλη του μήνα, ετοιμάζονται για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού!  Σε ρεπορτάζ, μάλιστα που παρουσίασε η Ελεονώρα, ανέφερε ότι η Κατερίνα βρίσκεται ήδη στον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το ειδύλλιο τους ξεκίνησε πέρσι το καλοκαίρι στη Νάξο, από όπου κατάγεται η όμορφη Κατερίνα και ενώ ο παρουσιαστής απολάμβανε τις καλοκαιρινές του διακοπές! Η είδηση ότι η 31χρονη Κατερίνα είναι έγκυος, όπως καταλαβαίνετε έχει φέρει το ζευγάρι στον 7ο ουρανό. Άλλωστε ο Γρηγόρης δεν είχε κρύψει ποτέ την επιθυμία του να κάνει τη δική του οικογένεια και να γίνει ένας προστατευτικός μπαμπάς!

Το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί αύριο έχει όλο το ρεπορτάζ για την εγκυμοσύνη και τον γάμο που θα γίνει το καλοκαίρι στο νησί της Κατερίνας, τη Νάξο.

Διαβάστε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί την Τετάρτη 10 Απριλίου.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR