counter

Μπακοδήμου - Αργυρόπουλος: Ο ορισμός της μοντέρνας οικογένειας

Μπακοδήμου - Αργυρόπουλος: Ο ορισμός της μοντέρνας οικογένειας
Μπακοδήμου - Αργυρόπουλος: Ο ορισμός της μοντέρνας οικογένειας

Μπορεί ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου να έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια και ο καθένας να έχει τραβήξει τον δικό του δρόμο, ωστόσο διατηρούν άψογες σχέσεις.

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος είχε χθες την ονομαστική του εορτή όπως και η μαμά της γνωστής παρουσιάστριας. Με αφορμή αυτή τη διπλή γιορτή αποφάσισαν να βγουν και να το γιορτάσουν οικογενειακά.

Έτσι λοιπόν ο Δημήτρης Αργυρόπουλος βγήκε για φαγητό με τη μητέρα, τη σύντροφό του, τη μητέρα της, την πρώην σύζυγό του Μαρία Μπακοδήμου, τη μητέρα της και τον μικρότερο γιο του Άρη.

Από αυτό το οικογενειακό τραπέζι η παρουσιάστρια ανέβασε σχετική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την οποία συνόδευσε με μια χιουμοριστική λεζάντα.

«Κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι για να γιορτάσουμε αυτούς που γιόρταζαν χτες . Το Δημήτρη και τη μαμά μου. Από αριστερά είναι η Μαριάννα , η μαμά της Χριστιάννας , που είναι απέναντι της , που είναι η σύντροφος του Δημήτρη, που κάθεται στην κεφαλή, δίπλα απο τη μαμά μου , που κάθεται δίπλα απο τη μαμά του Δημήτρη , που κάθεται απέναντι από τον Άρη , που κάθεται δίπλα μου . 😂😂😂#modernfamily #familystories», έγραψε χαρακτηριστικά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR