counter

Μπάγια Αντωνοπούλου: Περιγράφει την άσχημη εμπειρία που είχε από τις Πανελλήνιες

Μπάγια Αντωνοπούλου: Περιγράφει την άσχημη εμπειρία που είχε από τις Πανελλήνιες
Μπάγια Αντωνοπούλου: Περιγράφει την άσχημη εμπειρία που είχε από τις Πανελλήνιες

Ιδιαίτερη μέρα η σημερινή για τους αποφοίτους Λυκείου, καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια.

Πολλοί Έλληνες celebrities έσπευσαν να μοιραστούν τη δική τους εμπειρία από τη μέρα αυτή και να ευχηθούν στους μαθητές τα καλύτερα.

Ανάμεσά τους και η Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία θέλησε να εκμυστηρευτεί την άσχημη εμπειρία, που αποκόμισε από τις εξετάσεις των Πανελληνίων.

Έτσι λοιπόν, δημοσίευσε μία φωτογραφία από το παρελθόν και έγραψε στη λεζάντα:  «Σαν σήμερα, πριν 12 χρόνια. Αγωνία μέχρι να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα… κλάματα που δεν κατάφερα να περάσω εκεί που ήθελα… άρνηση να πάω σε δεύτερη επιλογή… Μέρες άσχημες, σοβαρά προβλήματα στην οικογένεια, ένα κορίτσι χαμένο στη μελαγχολία και την απογοήτευση. Η Μπάγια του σήμερα σας λέει πως κατάφερε να βρει το δρόμο της, κυνήγησε το όνειρό της, τα κατάφερε κι ας απέτυχε στις πανελλαδικές. Στήλωσε τα πόδια και είπε θα τα καταφέρω. Μεγάλο μπράβο στα παιδιά που πετύχατε το στόχο σας. Ακόμα μεγαλύτερο σε εσάς που προσπαθήσατε και δεν τα καταφέρατε... Aξίζετε πολλά...Όταν ο δρόμος σου έχει εμπόδια, βρες έναν παράδρομο για να φτάσεις στον προορισμό σου… Η αποτυχία είναι μια παράκαμψη , ούτε το αδιέξοδο ,ούτε ο δρόμος…Απολαύστε την διαδρομή...θα τα καταφέρετε! (Στη φωτό το κορίτσι που σας έλεγα..)».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR