counter

Μπάγια Αντωνοπούλου: Η τρυφερή ανάρτηση για τη φίλη της, Μαντώ Γαστεράτου και τον γιο της

Μπάγια Αντωνοπούλου: Η τρυφερή ανάρτηση για τη φίλη της, Μαντώ Γαστεράτου και τον γιο της
Μπάγια Αντωνοπούλου: Η τρυφερή ανάρτηση για τη φίλη της, Μαντώ Γαστεράτου και τον γιο της

Η Μαντώ Γαστεράτου και η Μπάγια Αντωνοπούλου είναι φίλες εδώ και πολλά χρόνια. Η φιλίας τους μάλιστα επισφραγίστηκε με την κουμπαριά τους αφού η δεύτερη πάντρεψε την πρώτη.

Η Μαντώ Γαστεράτου, που πριν λίγο καιρό έφερε στον κόσμο τον γιο της που θα πάρει το όνομα Γιώργος, έχει αναφερθεί πολλές φορές στο πόσο σημαντική ήταν η παρουσία της φίλης της στη γέννησή του.

Οι δυο γυναίκες συναντήθηκαν μετά την καραντίνα από όπου και τράβηξαν ένα τρυφερό στιγμιότυπο το οποίο δημοσίευσε η Μπάγια Αντωνοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Tη φωτογραφία αυτή συνόδευσε με ένα εξίσου τρυφερό μήνυμα για τη φίλη της.

Και κάπως έτσι.. οι φωτογραφιές μας έχουν πλέον στη μέση ένα πλασματάκι που μονοπωλεί τις καρδιές μας, εσένα να κρύβεις την κούραση σου με ένα μεγάλο χαμόγελο κι εμένα να μην κρύβω τη συγκίνηση μου που του μαθαίνεις να με λέει θεία.. Μπαίνω στο σπίτι σου και αντί για καλώς ήρθες, μου λες με απελπισία «Παρ´ τον» για να προλάβεις να κάνεις ένα μπάνιο, να φας, να μην ουρλιάξεις (δύσκολα τα μωρά τελικά) και εγώ να γελάω από περηφάνεια μου που μου εμπιστεύεσαι το πιο σημαντικό́ δώρο της ζωής σου, ξέροντας ότι στην αγκαλιά μου θα είναι ασφαλής! Σε ευχαριστώ @madogasteratou

Η ζωή είναι ωραία, γιατί είναι απρόβλεπτη! Σου φέρνει στιγμές που δεν ήξερες ότι θα σε γεμίζουν τόσο..(εξαιρώ τη στιγμή που πρέπει να αλλάξουμε πάνα) ΥΓ: Εσείς που υπήρξατε το «κακομαθημένο μοναχοπαίδι», που ακούσατε πως «τα μοναχοπαίδια δεν μοιράζονται» και «ένα ίσον κανένα»..

Εγώ ξέρω ότι ένα μοναχοπαίδι δίνει στη φιλία ιερή υπόσταση, όταν αγαπάει, αγαπάει για πάντα και ονειρεύεται να γεμίσει τις κενές θέσεις δίπλα του.. Και πολλές φορές ναι! είναι τυχερό και οι θέσεις γεμίζουν με μια μεγάλη οικογένεια.. Κι ας μην είναι εξ´αίματος, είναι αληθινή και κρατάει για πάντα!

Αυτά τα λίγα, από το μοναχοπαίδι έγινε Θεία..»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR