counter

Μπάγια Αντωνοπούλου: Η αλλαγή στην καθημερινότητά της μετά τον χωρισμό και τα πλάνα για τη δημιουργία οικογένειας

Μπάγια Αντωνοπούλου: Η αλλαγή στην καθημερινότητά της μετά τον χωρισμό και τα πλάνα για τη δημιουργία οικογένειας
Μπάγια Αντωνοπούλου: Η αλλαγή στην καθημερινότητά της μετά τον χωρισμό και τα πλάνα για τη δημιουργία οικογένειας

Τίτλοι τέλους έπεσαν πριν λίγο καιρό στη σχέση της Μπάγιας Αντωνοπούλου με τον Άκη Δρούγκα έπειτα από 2,5 χρόνια κοινής πορείας.

Η δημοσιογράφος μίλησε στην εφημερίδα Reallife και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιθυμία την να αποκτήσει τη δική της οικογένεια αλλά και στο πόσο αυτός ο χωρισμός έχει αλλάξει την καθημερινότητα της.

Πρόσφατα είδαμε μια τρυφερή ανάρτησή σου για τον γιο της καλής σου φίλης, Ματώς Γαστεράτου. Ήχησε το καμπανάκι της μητρότητας;

Η Μαντώ είναι κάτι παραπάνω από φίλη, είναι σαν αδερφή μου. Επί μια δεκαετία πορευόμαστε μαζί στα καλά και στα άσχημα, που κάθε άνθρωπος βιώνει. Την εμπιστεύομαι και την αγαπώ σαν μέλος της οικογένειάς μου και η γέννηση του παιδιού της είναι μια υπέροχη στιγμή στη ζωή της που απολαμβάνω καθημερινά δίπλα της. Το μωρό μου έχει κλέψει την καρδιά. Θέλω, βέβαια, να νιώσω τη μητρότητα αλλά δε μπορώ να πω ότι χτύπησε το καμπανάκι. Κι αυτό γιατί πιστεύω πως για τον κάθε άνθρωπο ένα παιδί έρχεται την κατάλληλη στιγμή και πολλές φορές εκεί που δεν το περιμένεις. Θεού θέλοντος, εύχομαι να έχω αυτή την ευτυχία και εγώ.

Υπάρχει, δηλαδή στα πλάνα σου η δημιουργία οικογένειας;

Λένε, πως όταν κάνουμε σχέδια, ο Θεός γελά! Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι κάτι που έρχεται με πλάνο ή πρόγραμμα, σου το φέρνει η ζωή. Ονειρεύομαι να κάνω οικογένεια, είναι η μεγαλύτερη ευτυχία για κάθε άνθρωπο και τα παιδιά τα λατρεύω. Δε βιάζομαι όμως, Θέλω να γίνει με αυτόν για τον οποίο θα αισθάνομαι ότι είναι το άλλο μου μισό, ότι είναι ο έρωτας της ζωής μου. Να είναι απόφαση καρδιάς και όχι λογικής και «πρέπει». Δεν είμαι από τις γυναίκες που λένε, «πήγα 30 χρονών, πρέπει να παντρευτώ».

Τώρα που είσαι μόνη στην προσωπική σου ζωή, έχει αλλάξει η καθημερινότητά σου;

Αφιερώνω περισσότερο χρόνο στο να βλέπω τους φίλους μου. Ετοιμάζομαι να παντρέψω τη δεύτερη κολλητή μου, τη Μαριλένα, με τον Γιώργο. Θέλω αυτή τη περίοδο να αφιερωθώ στα επαγγελματικά μου και να περάσω ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο μου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR