counter

Μουτσινάς: Η αποκάλυψη για το τέταρτο μέλος της εκπομπής «Ξαναδέστε τους»!

Μουτσινάς: Η αποκάλυψη για το τέταρτο μέλος της εκπομπής «Ξαναδέστε τους»!
Μουτσινάς: Η αποκάλυψη για το τέταρτο μέλος της εκπομπής «Ξαναδέστε τους»!

Για τη νέα εκπομπή «Ξαναδέστε τους» αλλά και τη συνεργασία με την Μαρία Ηλιάκη και τη Μαίρη Συνατσάκη μίλησε στο περιοδικό «7 μέρες tv», ο Νίκος Μουτσινάς.  

Το «Ξαναδέστε τους» είναι η συνέχεια της ιστορίας σας;

«Ουσιαστικά το ξαναβλέπουμε κι εμείς, επειδή κάναμε την παύση και πήραμε για δύο χρόνια μια απόσταση. Είναι κάτι το οποίο γνωρίζουμε. Περνούσαμε πολύ ωραία στην εκπομπή αυτή, ασχέτως αν σταμάτησε, γιατί είχε κάνει τον κύκλο της και ξεκουραστήκαμε από το καθημερινό κομμάτι. Να φανταστείς ότι, προσωπικά, πάντα έκανα καθημερινή εκπομπή. Πέρυσι μόνο έκανα για πρώτη φορά το «ΣουΚου», που ήταν δύο φορές την εβδομάδα και το «YFSF»! Πάμε απλώς να περάσουμε καλά. Να διασκεδάσουμε το απόγευμα»

Με τη Μαρία γνωρίζεστε χρόνια. Με τη Μαίρη Συνατσάκη;

«Με τη Μαρία παραγνωριζόμαστε... Και είναι πολλά τα χρόνια. Τη Μαίρη την ξέρω και γελάω πολύ. Για εκείνη, όλα είναι πολύ καλά και τέλεια και μου αρέσει πολύ αυτό το χαρακτηριστικό της. Τα βλέπει όλα με μια απεριόριστη χαρά. Την παρατηρούμε με τη Μαρία λες και είναι εξωγήινος, αλλά, παράλληλα, σου μαθαίνει κι ένα τρόπο πώς να τα δεις κι εσύ έτσι ωραία τα πράγματα. Ήθελα να δουλέψω με τη Μαίρη, το συζητούσαμε μέσα στα χρόνια και τελικά μας έκατσε»

Πότε θα λυθεί η απορία για το τέταρτο μέλος της παρέας; «Ποιος να ξέρει; Έχουμε γεμίσει απορίες, δεν απαντάται τίποτα πια. Σίγουρα, όμως, θα απαντηθεί πριν από τις 3 Οκτωβρίου που θα ξεκινήσουμε. Έχουμε δει κάποια άτομα, θα δούμε και κάποια άλλα και θα καταλήξουμε. Η εκπομπή αυτή έχει να κάνει με το πάρε-δώσε των ανθρώπων. Ποτέ δεν είχαμε κάτι αποκλειστικό ή συγκλονιστικό ως θέμα. Πάντα τα θέματα ήταν αφορμές για να σχολιάσουμε, να κάνουμε πλάκα μεταξύ μας και η χημεία έχει πολύ μεγάλη σημασία».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR