counter

"Μου έχει τύχει να έρθει καλεσμένη στην εκπομπή, να πετάξει το μικρόφωνο της και να φύγει"

"Μου έχει τύχει να έρθει καλεσμένη στην εκπομπή, να πετάξει το μικρόφωνο της και να φύγει"
"Μου έχει τύχει να έρθει καλεσμένη στην εκπομπή, να πετάξει το μικρόφωνο της και να φύγει"

Για την εμπειρία του στο χώρο της δημοσιογραφίας, αλλά και τη συνεργασία του με τον ANT1, μίλησε ο Νίκος Ρογκάκος στην εφημερίδα Real News. Αυτό το διάστημα, ο Νίκος Ρογκάκος και η Μπάγια Αντωνοπούλου παρουσιάζουν μαζί την ενημερωτική εκπομπή του ANT1, Καλοκαίρι Μαζί στις 7.

Ρογκάκος - Αντωνοπούλου

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης…

Έχετε έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση στον «αέρα»;

Εχω βρεθεί σε τέτοια θέση αρκετές φορές, όταν, για παράδειγµα, µέσα στο στούντιο δεν µπορείς να ελέγξεις τη συζήτηση γιατί έχεις δύο κακούς συνοµιλητές. Μου έχει τύχει να είµαι στο στούντιο µε δύο πολιτικούς και επί µισή ώρα να µην έχουµε βγάλει άκρη. Φώναζε ο ένας στον άλλον κι εγώ στη µέση να λέω «σας παρακαλώ, σας παρακαλώ». Αυτό κουράζει τον κόσµο και σου γυρίζει την πλάτη, κάτι που φάνηκε και την επόµενη µέρα στα νούµερα.

Η διένεξη συνεχίζεται και κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων;

∆υστυχώς, συνεχίζουν τον έντονο διάλογο και τον τσακωµό ακόµα και εκτός αέρα. Μας έχει τύχει περίπτωση που έχει πετάξει η καλεσµένη το µικρόφωνό της και έχει φύγει γιατί ο έτερος πολιτικός την είπε κλέφτρα. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγµατα και δεν τιµούν τους πολιτικούς.

Πόσο σας αγχώνουν τα νούμερα της τηλεθέασης;

Εχω ζητήσει να µη µου δείχνουν τα νούµερα οι συνεργάτες µου, ακριβώς γιατί υπάρχει το στοιχείο του ανταγωνισµού, το οποίο προσπαθούµε να το ξεπεράσουµε. Το βασικό στοιχείο είναι να είµαι αξιοπρεπής στη δουλειά µου, γιατί η διάρκεια έχει σηµασία.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR