counter

"Μου βάλανε έντεκα φιάλες αίμα για να με επαναφέρουν. Ο χειρουργός μου είπε στην οικογένεια και τους φίλους μου…"

"Μου βάλανε έντεκα φιάλες αίμα για να με επαναφέρουν. Ο χειρουργός μου είπε στην οικογένεια και τους φίλους μου…"
"Μου βάλανε έντεκα φιάλες αίμα για να με επαναφέρουν. Ο χειρουργός μου είπε στην οικογένεια και τους φίλους μου…"

Στο περιοδικό Χάι μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Γεωργίου, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο άγνωστο πρόβλημα υγείας που πέρασε πριν από λίγα χρόνια, αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Καλός, οικογενειάρχης;

Πιστεύω ναι. Έχω μια σύντροφο, σαράντα χρόνια τώρα,  ένα υπέροχο πλάσμα που με ανέχεται και με τις υστερίες μου και με τα νεύρα μου και με τα καλά μου, κι ένα θαυμάσιο παιδί που ευτυχώς δεν ακολούθησε το θέατρο. Δεν του άρεσε καθόλου και ασχολήθηκε με την πληροφορική.

Σας φοβίζει ο χρόνος;

Καθόλου. Το 2003 πέρασα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Έφραξαν οι αρτηρίες μου και πήγαινε το πόδι μου για ακρωτηριασμό. Γίνανε τρεις επεμβάσεις στον Ευαγγελισμό, με αποτυχία. Εκ των υστέρων το παραδέχθηκαν και μου βάλανε ένα μόσχευμα, το οποίο απέβαλε ο οργανισμός μου και όταν με κατέβαζαν με το φορείο στα χειρουργεία, έφυγα. Οι γιατροί κάνανε ό,τι μπορούσαν.

Για να σας επαναφέρουν στη ζωή;

Ναι. Μου βάλανε έντεκα φιάλες αίμα για να με επαναφέρουν. Ο χειρουργός μου είπε στην οικογένεια και τους φίλους μου που ανησυχούσαν έξω από το χειρουργείο, «Έκανα ό,τι μπορούσα, ο Θεός πια.

Τελικά σας αγαπάει ο Θεός.

Ναι και πιστεύω πολύ. Πιστεύω πολύ στον Θεό και την Παναγία και πιστεύω ότι εκείνη, εκείνο το βράδυ της ογδόης Αυγούστου, με επανέφερε στη ζωή. Όταν άνοιξα τα μάτια μου. είδα όλους τους φίλους γύρω από το κρεβάτι μου. Και κάποιους πολύ καλούς συναδέλφους όπως η Νέλλη Γκίνη.

Επομένως μετά από όλο αυτό δεν φοβάστε τον θάνατο;

Δεν τον φοβάμαι. Αν είχα φύγει εκείνο το βράδυ δεν θα το καταλάβαινα. Αν είναι έτσι ο θάνατος, καλώς να έρθει, θέλω να με βρει όρθιο ή να με πάρει στον ύπνο μου, όπως πήρε τη μάνα μου. Να μην ταλαιπωρηθώ και να μην ταλαιπωρήσω τους γύρω μου.

Ο Γιωργος Γεωργιου
 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR