counter

Μοντέλο έγινε κόμισσα και μετακόμισε με τα διδυμάκια της στο κάστρο τους!

Μοντέλο έγινε κόμισσα και μετακόμισε με τα διδυμάκια της στο κάστρο τους!
Μοντέλο έγινε κόμισσα και μετακόμισε με τα διδυμάκια της στο κάστρο τους!

Από μοντέλο και make up artist βρέθηκε να ζει σαν κόμισσα μετά το γάμο της με τον Arthur Wellesley, κόμη του Mornington. Ο λόγος για την Jemma Kidd που πλέον ζει στο κτήμα Hampshire, στο Λονδίνο το οποίο μοιάζει με “όαση”. Η 39χρονη κόμισσα μετακόμισε πριν 4 χρόνια σε ένα σπίτι του 18ου αιώνα το οποίο άνοιξε απλόχερα για να φωτογραφηθεί και να φιλοξενηθεί στο περιοδικό Elle Décor.

Η Jemma Kidd που είναι μαμά των διδύμων Darcy και Mae, ζει ευτυχισμένες και όμορφες οικογενειακές στιγμές στην εξοχή και έχουν ποιότητα ζωής. Η ίδια μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα τεράστιο κήπο, πολυτελή δωμάτια και κειμήλια καθώς το σπίτι στο οποίο μένει είναι από την προσωπική συλλογή του πρώτου Δούκα του Ουέλινγκτον.

Η Jemma Kidd δεν έχει παρέμβει ιδιαίτερα στο σπίτι τους. Έχει βάλει τη δική της πινελιά αλλά επιθυμεί να κρατήσει το σπίτι όπως ήταν. Το μόνο που χρειάστηκε να κάνουν ήταν να το ενισχύσουν με τη θέρμανση. Σύμφωνα με πληροφορίες έβαλαν υποδαπέδια θέρμανση και γύρω στα 40 επιπλέον σώματα καθώς το σπίτι ήταν αρκετά κρύο όταν το παρέλαβαν.

Η ποιότητα ζωής είναι το παν για το ζευγάρι που επιθυμεί να μεγαλώσει τα παιδιά του στην εξοχή για να απολαμβάνουν το παιχνίδι και την ανεμελιά των παιδικών χρόνων. Το ζευγάρι λατρεύει τη φύση και είναι ευτυχισμένο που ζει μακριά από τη φασαρία και την κίνηση της πρωτεύουσας. Το τεράστιο σπίτι στην εξοχή ήταν αυτό που ήθελαν από την αρχή.   

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR