counter

Μοντέλο αρραβωνιάστηκε κρυφά μετά από 5 μήνες σχέσης!

Μοντέλο αρραβωνιάστηκε κρυφά μετά από 5 μήνες σχέσης!
Μοντέλο αρραβωνιάστηκε κρυφά μετά από 5 μήνες σχέσης!

Το μοντέλο Jodie Kidd αυτή την περίοδο πετάει στα σύννεφα, αφού η σχέση της με τον πρώην στρατιώτη David Blakeley επισημοποιήθηκει! Το ζευγάρι που γνωρίστηκε για πρώτη φορά το Νοέμβριο, αρραβωνιάστηκε κρυφά σε ένα ρομαντικό ταξίδι στο Rajasthan, στην Ινδία και αποκάλυψε την είδηση γυρνώντας ευτυχισμένο από το ταξίδι. Συγκεκριμένα η Jodie Kidd δήλωσε ενθουσιασμένη για τον αρραβώνα και τη νεά της ζωή στη συνέντευξή της στο περιοδικό HELLO! όπου δημοσιεύει τις φωτογραφίες με το εντυπωσιακό μονόπετρο των αρραβώνων.

Ο σύντροφός της και μέλλων σύζυγός της  David Blakeley με τη σειρά του δήλωσε για την Jodie Kidd: “Δεν έχω ξανανιώσει στη ζωή μου έτσι. Ήξερα ότι είναι διαφορετικό το συναίσθημα από την στιγμή που γνώρισα την Jodie”

Η 35χρονη Jodie Kidd ήταν παντρεμένη με τον πρωταθλητή του πόλο Andrea Vianini και χώρισε μετά από 3 χρόνια σχέσης, αποκαλύπτοντας ότι η σχέση είχε “ξεθυμάνει”. Όπως όλα δείχνουν το μοντέλο γύρισε ολοκληρωτικά σελίδα στη ζωή της και μετά τον κρυφό αρραβώνα, σχεδιάζει τον γάμο της με τον David Blakeley. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR