counter

Μόνο στο FTHIS.GR: 40χρονος ηθοποιός με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα!

Μόνο στο FTHIS.GR: 40χρονος ηθοποιός με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα!
Μόνο στο FTHIS.GR: 40χρονος ηθοποιός με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα!

ΗΘΟΠΟΙΟΣ

Σοβαρότατα ψυχιατρικά προβλήματα αντιμετωπίζει ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο επισκέπτεται συχνά κλινική των δυτικών προαστίων.

Πληροφορίες λένε, ότι ο γιατρός που τον παρακολουθεί, ανήκει στο προσωπικό της κλινικής. Ο 40χρονος ηθοποιός, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο νεανικό κοινό, δεν φαίνεται να ενοχλείται από τις κλεφτές ματιές των επισκεπτών της κλινικής. Είναι πάντα σε καλή διάθεση, χαμογελάει όταν τον χαιρετούν και έχει ένα γρήγορο αστείο να πει.

Ηρθε στην Αθήνα με την οικογένειά του όταν ήταν μικρός, φοίτησε στο  Πανεπιστήμιο Αθηνών κι όταν ολοκλήρωσε τις σπουδές του αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική. Ατίθασος, με πνευματώδες χιούμορ, έχει στο  ενεργητικό του μια σειρά από επιτυχημένους ρόλους σε σίριαλ (μάλιστα το ένα έχει αφήσει εποχή ) στο θέατρο και τον κινηματογράφο, που αγαπά ιδιαίτερα. Δεν έχει δώσει ποτέ τροφή για σχόλια στον Τύπο σχετικά με την προσωπική του ζωή. Είναι ανύπαντρος, δεν πίνει, δεν καπνίζει,δεν αγαπά τη νυχτερινή διασκέδαση και προτιμά να συχνάζει σε μικρά καφέ δίπλα στη θάλασσα έξω από την Αθήνα.

Είναι άψογος επαγγελματίας και μέχρι σήμερα κανένας από τους συναδέλφους του, ακόμα και τους πιο στενούς του συνεργάτες, δεν έχει αντιληφθεί τα σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα που αντιμετωπίζει!

Κάθε μήνα  εμφανίζεται στην κλινική, κυρίως πρωινές ώρες, για την καθιερωμένη συνταγογράφηση των φαρμάκων του, που πρέπει να παίρνει ανελλιπώς καθημερινά.

Η συνταγή που του χορηγείται, είναι διπλότυπη, αριθμημένη και φέρει διπλή κόκκινη γραμμή.

Το αντίγραφο κρατείται στο αρχείο της κλινικής, στον προσωπικό του φάκελο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR