counter

Μόνο μια θα μπορούσε να στολίσει δέντρο με pencil φόρεμα 1353 ευρώ και 12ποντες γόβες!

Μόνο μια θα μπορούσε να στολίσει δέντρο με pencil φόρεμα 1353 ευρώ και 12ποντες γόβες!
Μόνο μια θα μπορούσε να στολίσει δέντρο με pencil φόρεμα 1353 ευρώ και 12ποντες γόβες!

Η Victoria Beckham δεν αποχωρίζεται τα ψηλοτάκουνα ούτε πάνω σε σκάλα

Είναι η μια και μοναδική ντίβα, η star με το αμείλικτο και αυστηρό βλέμμα, η celebrity που φοράει τακούνια ακόμη και στον ύπνο της. Ο λόγος για τη Victoria Beckham και την αγάπη της για το στυλ και τα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Η επιτυχημένη επιχειρηματίας αποφάσισε να στολίσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά πάντα με το δικό της τρόπο. Μόνο αυτή θα μπορούσε να ανέβει σε σκάλα με 12ποντα και μαύρο στενό pencil midi φόρεμα για να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Τη στιγμή που όλες οι celebrity και οι νοικοκυρές μαζεύονται στα σπίτια τους άλλες με casual look άλλες με τα πυτζαμάκια τους η Victoria Beckham αρνείται κατηγορηματικά να αποχωριστεί τα 12ποντα και κινδυνεύει να πέσει και να τσακιστεί από τη σκάλα στην οποία έχει ανέβει για να βάλει το αστέρι - κούκλα στην κορυφή του δέντρου. Η αλήθεια είναι ότι είναι άξια αφού καταφέρνει και αντεπεξέρχεται σε ένα τόσο σπάνιο extreme sport που καμία άλλη από εμάς δε θα τολμούσε να δοκιμάσει!

Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας φορούσε ένα υπέροχο μαύρο pencil φόρεμα από την προσωπική της συλλογή Spring/Summer 2014, αξίας 1353 ευρώ και ήταν ενθουσιασμένη καθώς τράβηξε και φωτογραφία από την προσπάθεια της αυτή γράφοντας: “Τα Χριστούγεννα μπορεί να γίνουν επικίνδυνα, fashion bunnies” . Το σύνολο ολοκλήρωσαν οι περιβόητες 12ποντες γόβες με τις οποίες ανέβηκε στη σκάλα για να στολίσει το ροζ χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Παρόλο που έχουν κυκλοφορήσει φήμες ότι τα πόδια της Victoria Beckham έχουν παραμορφωθεί γιατί αρνείται πεισματικά να φορέσει φλατ παπούτσια αυτή εμμένει στην άποψη της και στην αδυναμία της για τις ψηλοτάκουνες γόβες. Απ ‘ότι φαίνεται τα φοράει μέχρι και στον ύπνο της. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR