counter

Monica Bellucci: Ο πρώτος της ρόλος στο θέατρο υποδυόμενη την Μαρία Κάλλας

Monica Bellucci: Ο πρώτος της ρόλος στο θέατρο υποδυόμενη την Μαρία Κάλλας
Monica Bellucci: Ο πρώτος της ρόλος στο θέατρο υποδυόμενη την Μαρία Κάλλας

Mία από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές γυναίκες του πλανήτη, η Monica Bellucci, έχοντας κατακτήσει τις πασαρέλες κορυφαίων οίκων μόδας και έχοντας πρωταγωνιστήσει σε επικές ταινίες (Matrix, Malena, Baaria, Μη αναστρέψιμος, κ.α) αποφάσισε να κάνει το ντεμπούτο της στο θέατρο.

Στα 55 της έτη η εντυπωσιακή ηθοποιός καλείται να υποδυθεί μία γυναίκα θρύλο γνωστή στο παγκόσμιο μουσικό χώρο και συγκεκριμένα της όπερας, μία σοπράνο που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ποτέ και κανείς, την Μαρία Κάλλας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ήδη γίνει γνωστά, η Monica Bellucci στη σκηνή του Studio Marigny στο Παρίσι, η Bellucci θα αναγνώσει αδημοσίευτα κείμενα της Μαρίας Κάλλας, που έχουν συλλεχθεί από τον Tom Wolf, τον σκηνοθέτη της "Maria by Callas".

Όπως δήλωσε η ίδια η Monica Bellucci πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο και απαιτητικό ρόλο και παραδέχτηκε πως είπε αμέσως το μεγάλο "ναι" στη πρόταση αυτή.

"Είπα  ναι, παρά τον φόβο μου. Ήταν ένα αυθόρμητο ναι, σαν να μην είχα χρόνο για κάποια άλλη αντίδραση", αναφέρει χαρακτηριστικά η ηθοποιός. Στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram ανήρτησε την πρώτη φωτογραφία από την αναμενόμενη παράσταση δίνοντας μας μία γεύση από τον ρόλο της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR