counter

Μόλις έγινε στη Μύκονο ο πιο λαμπερός γάμος της χρόνιας! Δείτε φωτογραφίες

Μόλις έγινε στη Μύκονο ο πιο λαμπερός γάμος της χρόνιας! Δείτε φωτογραφίες
Μόλις έγινε στη Μύκονο ο πιο λαμπερός γάμος της χρόνιας! Δείτε φωτογραφίες

 

Απο την Αποστολία Φιλίππου

Ο μεγιστάνας του παγκόσμιου τουρισμού και μέλος μιας πανίσχυρης οικογένειας, ο Αιγύπτιος Κarim El Chiaty και η εκρηκτική Βραζιλιάνα Ana Beatriz Barros παντρεύτηκαν στη Μύκονο!

Τις τελευταίες ημέρες στο νησί των ανέμων γίνεται χαμός! Διάσημα μοντέλα, όπως η Alessandra Ambrosio και η Adriana Lima άρχισαν να καταφτάνουν στο νησί και να ανεβάζουν το θερμόμετρο στα ύψη με τις εκρηκτικές παρουσίες του. Η νύφη φυσικά έδωσε πρώτη το παρόν στο κοσμοπολίτικο νησί, αφού έπρεπε όλα να είναι έτοιμα για το γάμο της.

Ο γάμος φυσικό δεν ήταν τόσο λαμπερός, όσο μπορεί να τον περίμεναν κάποιοι, αφού το ζευγάρι παντρεύτηκε με μια λιτή τελετή με φόντο το μπλε της Ελλάδας αλλά και τους αγαπημένους του φίλους στο πλευρό του.

Φυσικά η γαμήλια δεξίωση που θα πραματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτους την πιο απομακρυσμένη οργανωμένη παραλία του νησιού, τη Λιά, με εκατοντάδες προσκεκλημένους από όλο τον κόσμο θα είναι σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα event του καλοκαιριού με διεθνή ενδιαφέρον. Ανάμεσα στους καλεσμένους θα βρεθεί και η οικογένειά Νιάρχου. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR