counter

Μοιράζονται το άλμπουμ των διακοπών τους και τον έρωτά τους με το FTHIS.GR

Μοιράζονται το άλμπουμ των διακοπών τους και τον έρωτά τους με το FTHIS.GR
Μοιράζονται το άλμπουμ των διακοπών τους και τον έρωτά τους με το FTHIS.GR

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου

“Μόλις τέσσερις μέρες μείναμε στη Λευκάδα, και όμως περάσαμε τόσο ωραία! Ξεκουράστηκα πάρα πολύ!  Ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φετινή απόδρασή μου”. H Άννα Πρέλεβτις, μιλάει στο FTHIS.GR για τις πρόσφατες διακοπές της με τον σύντροφό της, Δημήτρη Χαριτόπουλο, στο νησί του Ιονίου, με μεγάλο ενθουσιασμό.

Το ζευγάρι έφτασε στη Λευκάδα την Πέμπτη 16 Αυγούστου και επέστρεψε την Κυριακή 19 Αυγούστου, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τόσο της Άννας όσο και του Δημήτρη δεν τους επέτρεψαν να μείνουν περισσότερο. Οι δυο τους διέμειναν σε ξενοδοχείο στο Νυδρί και επισκέφτηκαν, μεταξύ άλλων, τις πιο γνωστές παραλίες του νησιού, τους Εγκρεμνούς και το Πόρτο Κατσίκι. Η Άννα περιγράφει με γλαφυρότητα τις ομορφιές του νησιού: “Μόλις είδα την παραλία Εγκρεμνοί ήθελα να βάλω τα κλάματα από την ομορφιά του τοπίου. Σκεφτόμουν ότι είναι κρίμα που δεν προβάλλουμε όσο θα έπρεπε τις ομορφιές της χώρας μας. Εκείνη την ημέρα δεν θέλαμε να βγούμε από τη θάλασσα!”

“Όλη μέρα ήμασταν στην παραλία. Επειδή, μάλιστα, το ξενοδοχείο μας είχε πισίνα, συχνά εναλλάσσαμε τις βουτιές ανάμεσα στην κοντινή παραλία και την πισίνα. Το βράδυ κάναμε χαλαρές βόλτες, ενώ κατεβήκαμε και δυο φορές στην πόλη της Λευκάδας. Μπορώ να σου πω ότι είχαμε τόσο χαλαρή διάθεση που δεν κάτσαμε να πιούμε ούτε ένα ποτό!”, λέει η Άννα.

Το ζευγάρι νωρίτερα το καλοκαίρι, στις 14 Ιουλίου, γιόρτασε την επέτειο των πέντε χρόνων της σχέσης του στη Χαλκιδική, ένα μέρος που η Άννα δεν το θεωρεί προορισμό διακοπών, αλλά "σπίτι" της, καθώς, όπως λέει, είναι πολύ κοντά στην πόλη της, τη Θεσσαλονίκη.  Η Άννα βρέθηκε και ένα τριήμερο στη Μύκονο, αλλά και εκεί δεν ξεκουράστηκε όσο θα ήθελε. Γι’ αυτό και θεωρεί πραγματικές διακοπές αυτές τις ημέρες που πέρασαν με το Δημήτρη στη Λευκάδα και όπως χαρακτηριστικά λέει η ίδια “δεν θέλαμε να το παρακάνουμε κιόλας, ειδικά φέτος. Σκέφτομαι ότι κάποιοι άνθρωποι δεν θα κάνουν καθόλου διακοπές”

Η Άννα Πρέλεβιτς θα συνεχίσει τη συνεργασία της με την τηλεόραση του Mad, αλλλά και την εκπομπή της "Έξυπνη ζωή" στο κανάλι της ΕΤ3 και την ερχόμενη σεζόν.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR