counter

Μνημόσυνο Mad Clip: Τραγική φιγούρα η πρώην σύντροφός του, Αρετή

Μνημόσυνο Mad Clip: Τραγική φιγούρα η πρώην σύντροφός του, Αρετή
Μνημόσυνο Mad Clip: Τραγική φιγούρα η πρώην σύντροφός του, Αρετή

Σε στενό οικογενειακό κύκλο πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (10/10) στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον τραγικό χαμό του Mad Clip.

Φίλοι, συνάδελφοι και συγγενείς βρέθηκαν εκεί στις 11:00 το πρωί για να τιμήσουν την μνήμη του αδικοχαμένου τράπερ. Ανάμεσά τους ο κολλητός του φίλος FY, συνοδευόμενος από την σύντροφό του.

Η μητέρα του Mad Clip έφτασε στο νεκροταφείο υποβασταζόμενη, μη μπορώντας ακόμη να πιστέψει τον άδικο χαμό του γιου της.

Εκεί ήταν και η πρώην σύντροφος του Mad Clip, Αρετή, την οποία μετά την κηδεία δεν έχουμε ξαναδεί δημόσια. Η ίδια ήταν συντετριμμένη, με τη θλίψη ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

Mad Clip - Το χρονικό του τροχαίου

Όλα έγιναν στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (02/09/21) όταν ο Mad Clip κινούνταν με το πολυτελές αυτοκίνητό του, μάρκας Porsche στην παραλιακή, στο ρεύμα από το Καβούρι προς τη Γλυφάδα.

Και ενώ ο ράπερ βρισκόταν στη λεωφόρο Αθήνας κοντά στην εκκλησία της Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, στο σημείο της μεγάλης ευθείας προς τη Γλυφάδα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, χτύπησε σε κολόνα φωτισμού και μετά σε ένα δέντρο. Ο Mad Clip δεν κατάφερε να ανακόψει την πορεία του αυτοκινήτου.

To αυτοκίνητο του τράπερ έριξε την κολώνα και στη συνέχεια συνέχισε έως ότου να σταματήσει σε ένα δέντρο. Από την σφοδρή πρόσκρουση το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, με τον 34χρονο να εγκλωβίζεται στα συντρίμμια και τους πυροσβέστες να χρειάζονται δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν. Ο Mad Clip διακομίσθηκε στη συνέχεια στον Ευαγγελισμό, όπου αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR