counter

Μιχάλης Ζαμπίδης: Ο τελευταίος του αγώνας σε κλίμα συγκίνησης

Μιχάλης Ζαμπίδης: Ο τελευταίος του αγώνας σε κλίμα συγκίνησης
Μιχάλης Ζαμπίδης: Ο τελευταίος του αγώνας σε κλίμα συγκίνησης

Από τη Φανή Αγγελίδου

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης έπειτα από δική του επιθυμία, θέλησε να κρεμάσει τα γάντια του box, δίνοντας τον τελευταίο του αγώνα το βράδυ του Σαββάτου, 27 Ιουνίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου αναμετρήθηκε με τον Αυστραλό Steve Moxon.

Με 7000 θεατές να τον αποθεώνουν, ο Μιχάλης Ζαμπίδης, αποχαιρέτησε με τον καλύτερο τρόπο, τα ring, στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του, κερδίζοντας τον αντίπαλό του, παρά το γεγονός, ότι ο αντίπαλός του, ξεκίνησε δυναμικά την αναμέτρηση, ο “Iron Mike”, αντιστάθηκε με δυνατά λακτίσματα!

Με την ολοκλήρωση των πέντε γύρων, η απόφαση των κριτών ήταν ομόφωνη, δίνοντας την μεγάλη νίκη στον Μιχάλη Ζαμπίδη, με τους χιλιάδες θεατές να τον καταχειροκροτούν.

Με αυτό τον αγώνα, ο “Iron Mike”, ολοκλήρωσε μια σπουδαία καριέρα γεμάτη τίτλους και αγώνες. 156 νίκες με 87 knock out σε σύνολο 178 αγώνων! Ωστόσο, ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς, ήταν η βράβευση του Μιχάλη Ζαμπίδη, όπου έγινε από τον Παναγιώτη Γιαννάκη, πρώην καλαθοσφαιριστής,  ένας από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που έχει αναδείξει το ελληνικό μπάσκετ. Αφού, έχει κατακτήσει τίτλους σε κορυφαίο επίπεδο σε επίπεδο συλλόγων αλλά και εθνικών ομάδων και έχει διακριθεί σε οποιαδήποτε διοργάνωση έχει συμμετάσχει τόσο ως αθλητής και όσο και ως προπονητής.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR