counter

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Επέστρεψε μετά από καιρό με μια συναυλία στο Βεάκειο

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Επέστρεψε μετά από καιρό με μια συναυλία στο Βεάκειο
Μιχάλης Χατζηγιάννης: Επέστρεψε μετά από καιρό με μια συναυλία στο Βεάκειο

Απο την Χριστίνα Μόνη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, πιστός στο ραντεβού με τους φίλους του και αυτό το καλοκαίρι συνάντησε τους φίλους του ξεκινώντας την περιοδεία του στο Λεκανοπέδιο από το αγαπημένο του Βεάκειο Θέατρο το Σάββατο 18 Ιουλίου.

Μετά από έναν δημιουργικό χειμώνα με περιοδείες σε όλη την Ελληνική Επικράτεια αλλά και την Αμερική, τον Καναδά και την Αυστραλία όπου πραγματοποίησε συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Μελβούρνης επέστρεψε με μια μοναδική συναυλία. 

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR βρέθηκε στο κατάμεστο θέατρο και μέσα από τις φωτογραφίες σας παρουσιάζουμε την ατμόσφαιρα που επικρατούσε. Στην κυριολεξία  δεν έπεφτε καρφίτσα στο Βεάκειο, αφού τόσο τα καθίσματα, όσο και ο χώρος γύρω από τη σκηνή ήταν γεμάτος από μικρούς και μεγάλους φίλους του καλλιτέχνη.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ερμήνευσε παλιές και νέες επιτυχίες του με τον κόσμο να τον συνοδεύει σε όλα του τραγούδια. Από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη του σύντροφος Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία παρακολούθησε την συναυλία του καλού της από τα παρασκήνια. 

 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR