counter

Μιχάλης Μουρούτσος - Αναστασία Περράκη: Βγήκε το διαζύγιό τους μετά από 6 χρόνια

Μιχάλης Μουρούτσος - Αναστασία Περράκη: Βγήκε το διαζύγιό τους μετά από 6 χρόνια
Μιχάλης Μουρούτσος - Αναστασία Περράκη: Βγήκε το διαζύγιό τους μετά από 6 χρόνια

Χωρισμένοι και με τον νόμο είναι πλέον η Αναστασία Περράκη και ο Μιχάλης Μουρούτσος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας “Secret” και της Σάσας Σταμάτη, το διαζύγιο μεταξύ του τοπ μόντελ και του αθλητή έπειτα από έξι χρόνια δικαστικής διαμάχης βγήκε.

Θυμίζουμε πως ο Μιχάλης Μουρούτσος και Αναστασία Περράκη παντρεύτηκαν το 2010 στη Σαρωνίδα, στην Εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου, με κουμπάρους φίλους τους.

Ωστόσο ο γάμος αυτός έληξε άδοξα τρία χρόνια μετά έχοντας όμως αποφέρει και στους δυο το μεγαλύτερο δώρο, την κόρη τους Έλενα.

Τα τελευταία χρόνια και οι δυο έχουν προχωρήσει τις ζωές τους με την Αναστασία Περράκη να είναι ζευγάρι εδώ και χρόνια με το γνωστό μοντέλο Χρήστο Μπίρμπα, ενώ, όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός της, ανακαλύπτει συνεχώς νέες πτυχές και ταλέντα που κρύβει. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, πριν από λίγο καιρό πήρε το πτυχίο της ως make-up artist, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη σχολή του Φρέντυ Καλομπράτσου.

Από την άλλη, δημοσιεύματα θέλουν τον Μιχάλη Μουρούτσο, μετά τον χωρισμό του από τη Λάουρα Νάργες, να διατηρεί σχέση με τη Μαρία Δελόγκα. Μάλιστα, ο χρυσός Ολυμπιονίκης πριν από λίγο καιρό δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με τη νέα του σύντροφο, εκδηλώνοντας την αγάπη του. «Τίποτα στη ζωή δεν μας έρχεται τυχαία… Κάτι ήξερα που περίμενα…», έγραψε όλο νόημα, αναρτώντας παράλληλα μια κοινή φωτογραφία τους, όπου ποζάρουν χαμογελαστοί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR