counter

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Η ζωή του "Τόνυ" από το "Τατουάζ" μέσα από 17 φωτογραφίες!

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Η ζωή του "Τόνυ" από το "Τατουάζ" μέσα από 17 φωτογραφίες!
Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Η ζωή του "Τόνυ" από το "Τατουάζ" μέσα από 17 φωτογραφίες!

Είναι νέος, ταλαντούχος και πολύ όμορφος  ενώ τον βλέπουμε μέσα από τη νέα σειρά των Βάνας ΔημητρίουΑνδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου "Το Τατουάζ" στον Alpha.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη ο οποίος ενσαρκώνει τον ρόλο του Τόνυ, σύζυγο της Άννας.  

Ο ηθοποιός είναι 31 χρονών και είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Αθηνών "Γιώργος Θεοδοσιάδης" από το 2013 και το πρώτο του τηλεοπτικό ντεμπούτο το έκανε το 2015 όταν εμφανίστηκε ως "Κωστής", στη κωμική σειρά του Mega "Μάλιστα, Σεφ".

Στην συνέχεια συμμετείχε σε κάποια επεισόδια της "10ης εντολής" και στο θέατρο πρωτοεμφανίστηκε στην παράσταση "Όλα για τη μητέρα μου" που ήταν βασισμένο στην ομώνυμη ταινία του Pedro Almodovar.

Έπειτα ακολούθησε το Ηρώδειο και το Μέγαρο Μουσικής όπου συμμετείχε στο αφιέρωμα για τα "20 χρόνια από το θάνατο της Μελίνας Μερκούρη" με την Ελεονώρα Ζουγανέλη. Το 2014 ήταν στο Εθνικό Θέατρο στην "Πιάφ" στο ρόλο του Τεό, και το 2015 στο Dogville, στο Θέατρο Ακροπόλ.

Παράλληλα με τη σχολή εργάστηκε ως μπάρμαν ενώ το να γίνει ηθοποιός το αποφάσισε στο στρατό.

«Ως φαντάρος διάβαζα πολλά βιβλία και μετά σκεφτόμουν πώς θα ζωντάνευαν οι ήρωες στο σανίδι ή το φιλμ. Έτσι, ενώ έκανα σκοπιά, αποφάσισα πως θα πάω σε δραματική σχολή. Τρεις μήνες προτού τελειώσω τον στρατό πέρασα τις εξετάσεις μου στην υποκριτική. Οι γονείς μου χάρηκαν, αν και δεν είχαν καμία σχέση με τον χώρο» είχε δηλώσει στην εφημερίδα Εspresso.

Ο ίδιος είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά του και από την δουλειά του.

Το FTHIS.GR συγκέντρωσε 17 φωτογραφίες από τη ζωή του και σας τις παρουσιάζει. Όπως διαπιστώνουμε του αρέσουν πολύ τα ζώα καθώς περνάει πολύ χρόνο με την σκυλίτσα του την Λόλα, του αρέσουν τα ταξίδια, οι βόλτες με φίλους και η γυμναστική.

Δείτε τα παρακάτω στιγμιότυπα:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR