counter

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Έκανε το τεστ κορονοϊού και αυτό είναι το αποτέλεσμα

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Έκανε το τεστ κορονοϊού και αυτό είναι το αποτέλεσμα
Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Έκανε το τεστ κορονοϊού και αυτό είναι το αποτέλεσμα

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης ολοκλήρωσε τις καλοκαιρινές του διακοπές και με το που επέστρεψε στο σπίτι του στην Αθήνα, πήρε την απόφαση να κάνει το τεστ για τον κορονοϊό.

Ο ίδιος θέλησε να βεβαιωθεί πως είναι καλά, αλλά και να εξασφαλίσει πως τα αγαπημένα του πρόσωπα θα είναι ασφαλή όταν θα έρθουν σε επαφή μαζί του.

Το αποτέλεσμα του τεστ βγήκε και αυτό είναι “αρνητικό”.

Μάλιστα, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την ώρα που κάνει το τεστ και τόνισε στους διαδικτυακούς του φίλους πως πρέπει να τηρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας, ενώ τους έδωσε και μερικές συμβουλές.

«Τα χρήσιμα ΔΕΝ στη ζωή μας. ΔΕΝ ανιχνεύθηκε κορονοϊός στο τεστ που έκανα χθες γυρνώντας από διακοπές. Αλλά αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι ΔΕΝ κυκλοφορεί ανάμεσα μας. Ένα αρνητικό τεστ ΔΕΝ λέει απολύτως τίποτα. ΔΕΝ σταματάω να προσέχω, να τηρώ τις αποστάσεις, να φορώ μάσκα, να πλένω χέρια. ΔΕΝ συναντώ άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες για αρκετές ημέρες αφότου γυρίσω από διακοπές. ΔΕΝ παίζω με τη ζωή των άλλων αλλά ούτε και με τη δική μου. ΔΕΝ σταματάω να ζω αλλά ΔΕΝ πάω γυρεύοντας. Κι αν πέσω στην άτυχη στιγμή ΔΕΝ το βάζω κάτω. ΔΕΝ είναι απαραίτητα δικό μου λάθος αν μολυνθώ. Το παλεύω με υπευθυνότητα. ΔΕΝ κρύβομαι. ΔΕΝ υποτιμώ ύποπτα συμπτώματα. Ενημερώνω όλους του ανθρώπους που πιθανά έχω μολύνει και βοηθώ όσο μπορώ στην ιχνηλάτηση. ΔΕΝ σπάω την καραντίνα ακόμα κι αν είμαι ασυμπτωματικός. ΔΕΝ σκέφτομαι μόνο τον εαυτό μου. ΔΕΝ κάνω του κεφαλιού μου. ΔΕΝ αφήνω να με πανικοβάλουν. ΔΕΝ φοβάμαι τον κορονοϊό και ΔΕΝ του επιτρέπω να μου χαλάσει τη ζωή», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR