counter

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Ανακοίνωσε μέσω Instagram την αποχώρηση του από τον ALPHA

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Ανακοίνωσε μέσω Instagram την αποχώρηση του από τον ALPHA
Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Ανακοίνωσε μέσω Instagram την αποχώρηση του από τον ALPHA

Με μία ανάρτηση στην προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τον ALPHA.

Ο παρουσιαστής που τα τελευταία χρόνια είχε αναλάβει την εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής», ευχαρίστησε τους συνεργάτες τους αλλά και τους τηλεθεατές για την στήριξη που του έδειξαν.

«Ο «οδηγός καλής ζωής», τελειώνει… οριστικά αυτό το Σαββατοκύριακο και αποχαιρετά εμάς και εσάς. Έχοντας στις αποσκευές του, πρωτιές στην τηλεθέαση και στην καρδιά σας, ολοκλήρωσε ένα επιτυχημένο ταξίδι στη γνώση, το συναίσθημα και την αλήθεια. Γνωρίζω πως θα σας λείψει, όπως και σε όλους εμάς που εργαστήκαμε σκληρά για αυτόν τα τρία τελευταία χρόνια.

Είμαι συγκινημένος αλλά και χαρούμενος, διότι αποδείχθηκε ένας πραγματικός οδηγός καλής ζωής, για όλους και σεβάστηκε τους τηλεθεατές, τους καλεσμένους και τις ιστορίες τους. Πάνω σε αυτή την παρακαταθήκη σχεδιάζω το επόμενο τηλεοπτικό μου ταξίδι. Όταν είμαι έτοιμος, θα σας ανακοινώσω τον προορισμό, αν και έχω την αίσθηση ότι δεν θα ξαφνιαστείτε.

Είμαι ευγνώμων που εδώ και 24 χρόνια με συντροφεύετε στα τηλεοπτικά μου ταξίδια. Από τη δική σας αγάπη αντλώ δύναμη και συνεχίζω. Εις το επανιδείν…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση από το Instagram του Μιχάλη Κεφαλόγιαννη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR