counter

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Δεν φαντάζεστε πόσα κιλά έχασε κατά τη διάρκεια παραμονής του στη "Φάρμα"

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Δεν φαντάζεστε πόσα κιλά έχασε κατά τη διάρκεια παραμονής του στη "Φάρμα"
Μιχάλης Ιατρόπουλος: Δεν φαντάζεστε πόσα κιλά έχασε κατά τη διάρκεια παραμονής του στη "Φάρμα"

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» την Παρασκευή και μίλησε για όλα, μετά την αποχώρησή του από τη Φάρμα.

Ο γνωστός ηθοποιός, εντυπωσίασε τη Φαίη Σκορδά με την αλλαγή στην εμφάνισή του μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1, αποκαλύπτοντας πως έχασε 15 ολόκληρα κιλά.

«Έχασα 15 κιλά. Είμαι 56 χρονών. 15 Αυγούστου θα κλείσω τα 56, αλλά νιώθω 15. Το μπλε μαλλί έγινε για να προωθήσουμε τη δουλειά του κουμπάρου μου στα Χανιά. Μόλις τελειώσει η δουλειά, θα τα κόψω γουλί. Δεν χρειάζονται κάποια ιδιαίτερη φροντίδα. Έχω εγκατασταθεί στα Χανιά και θα μείνω για έξι μήνες και θα ασχοληθώ με τον τουρισμό. Είμαι δάσκαλος σκι, ξεκίνησα μια επιχείρηση σκι. Μόνιμα δεν μπορώ να μείνω γιατί έχω και εδώ υποχρεώσεις» είπε αρχικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Σχετικά με τις δουλειές που έχει κάνει μέχρι σήμερα και τον χώρο της νύχτας, ο ηθοποιός ανέφερε: «Εγώ ψαρεύω από πέντε χρονών. Είμαι από τους καλούς ψαράδες. Μέχρι 20 χρονών ήμουν αθλητής, υπηρέτησα στις καταδρομές. Πέρυσι έκλεισα 40 χρόνια στη νύχτα. 37 χρόνια είχα μαγαζιά. Δεν μπορώ να είμαι σε μια δουλειά, φροντίζω να τις αλλάζω. Στην καραντίνα πήγαινα και έβαφα σπίτια. Ήμουν και μαραγκός, έπαιρνα 70 ευρώ μεροκάματο. Θα ντρεπόμουν να δουλέψω και δεν θα ντρεπόμουν να ζητήσω δανεικά;”.

Τα μεγαλύτερα κέρδη μου τα προσέφερε η νύχτα, αλλά όπως έρχονται τα λεφτά έτσι φεύγουν. Αν ξέρεις να φέρεσαι τη νύχτα, δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Είναι καθαρά θέμα συμπεριφοράς. Αν είσαι ευγενής και ξέρεις ποιος έχεις απέναντί σου και ξέρεις πώς να τους φερθείς, δεν σε πειράζουν ποτέ. Εγώ δεν έχω κανένα παράπονο από τη νύχτα. Στη νυχτερινή εργασία έχω πολύ καλούς ανθρώπους, έντιμους, καθαρούς… Στη μέρα εγώ έχω συναντήσει πολύ χειρότερους ανθρώπους από τη νύχτα». 

Όσον αφορά τα παιδιά του, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ανέφερε: «Έχω τρία παιδιά. Η κόρη μου είναι 30, ο γιος μου 25 και ο τελευταίος έκλεισε χθες τα 18. Η κόρη μου μού έχει κάνει ένα καταπληκτικό εγγόνι 13 μηνών. Είμαι και παππούς. Η κόρη μου έφτιαξε ένα e-shop με ρούχα και αξεσουάρ. Ο δεύτερος γιος μου σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και ο τρίτος είναι στη Μύκονο και κάνει μαθήματα σκι».

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR