counter

Μιχάλης Ασλάνης - Το ξέσπασμα της οικιακής βοηθού του & η οικογένειά του που απαντά με μηνύσεις

Μιχάλης Ασλάνης - Το ξέσπασμα της οικιακής βοηθού του & η οικογένειά του που απαντά με μηνύσεις
Μιχάλης Ασλάνης - Το ξέσπασμα της οικιακής βοηθού του & η οικογένειά του που απαντά με μηνύσεις

Μιχάλης Ασλάνης

Συνέντευξη της αλλοδαπής, Αλβανικής καταγωγής, οικιακής βοηθού του Μιχάλη Ασλάνη φιλοξενεί η Espresso που ξεσπά και απαντά σε όσους υποστήριξαν πως εκείνη και η κόρη της, εμπλέκονται στην οικονομική καταστροφή του σχεδιαστή.

Κάποια στιγμή στο διαδίκτυο sites και blogs υπέδειξαν ως ηθικούς αυτουργούς για τον θάνατο του Μιχάλη την Αλβανικής Καταγωγής οικονόμο του και τη βαφτιστήρα του, Τζούλια. Όμως επρόκειτο για τραγική παρεξήγη. Δεν ήταν αυτές οι γυναίκες που κατήγγειλε ο σχεδιαστής μόδας ότι τον έκλεβαν, αλλά άλλη Αλβανίδα συνεργάτιδά του και μία Ελληνίδα.

Η μητέρα της Τζούλιας, η κυρία Βέρα, η οποία ζει στο σπίτι του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο και το συντηρεί, σπεύδει να δώσει διευκρινίσεις, καθώς τις τελευταίες μέρες, στο άκουσμα της είδησης ότι μια Αλβανή γυναίκα ήταν εκείνη που συντέλεσε στην οικονομική καταστροφή του σχεδιαστή, πολλοί έβγαλαν αυθαίρετα συμπεράσματα πως πρόκειται για την κόρη της.

"Σε καμία περίπτωση το σπίτι στη Μύκονο δεν είναι δικό μας. Είμαστε απλώς εργαζόμενοι. Η οικογένειά μας είναι καθαρή. Η Τζούλια ήταν το πιο αγαπημένο πρόσωπο στη ζωή του Μιχάλη. Το κορίτσι μου σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Κρήτη και τώρα το καλοκαίρι έβγαζε το χαρτζιλίκι της εργαζόμενη σε μαγαζί με τουριστικά στη Μύκονο. Πώς είναι δυνατόν να τον έκλεβε στην Αθήνα;", λέει στην Σάσα Σταμάτη.

"Όλη μέρα κλαίω. Δεν μπορώ να ζω χωρίς τον Μιχάλη. Είχα και αδελφό, αλλά ο Μιχάλης ήταν πάνω απ' αυτόν. Για μένα ήταν όλη μου η ζωή. Η Τζούλια είναι σε άθλια κατάσταση, δεν μπορεί να κοιμηθεί, να δει φωτογγραφίες του. Αν συνεχίσω να είμαι έτσι δεν θα μπορέσω να ζήσω. Αυτό το καλοκαίρι ήταν δύσκολο για μας. Δεν ήταν καλά στην υγεία του και όλο μας έλεγε "Θα έρθω, Θα έρθω", δεν το ΄κανε όμως υποσχόμενος να μας επισκεφθεί τον Σεπτέμβρη.΄Ήρθαμε από την Αλβανία στη Μύκονο για δουλειά, μαζί με τον άντρα μου Αλί, τη Τζούλια και τον γιο μου Μάριο. Ο Μιχάλης έψαχνε μια γυναίκα να φροντίζει το σπίτι. Μας έβαλε μέσα. Μου είπε κάποια στιγμή θέλω να βαφτίσω τη Τζούλια. Εγώ δεν ήξερα καν τί ήταν βάφτιση.  Ήταν πολύ καλός άνθρωπος. Από τι μέρα που βάφτισε το παιδί μου μέχρι τη μέρα που "έφυγε" την είχε σαν βασίλισσα. Ότι ήθελε η Τζούλια. Αγγλικά, πιάνο, κομπιούτερ, όλα τα είχε αναλάβει αυτός. Έστελνε ρούχα, πράγματα στη Μύκονο. Από ηλικία 5 ετών της είχε αγοράσει κινητό που δεν είχε κανείς", καταλήγει.

Το τελευταίο μήνυμα του Μιχάλη Ασλάνη απεστάλει στην βαφτιστήρα του Τζούλια: "Αγαπημένη μου Τζούλια να είσαι καλά, να βλέπεις το ηλιοβασίλεμα και για μένα. Θα είμαστε μαζί τον Σεπτέμβριο και θα είμαστε μαζί για πάντα".

Την ίδια στιγμή, η οικογένεια του σχεδιαστή απαντά με μηνύσεις και αγωγές για τις φωτογραφίες με το ανοιχτό φέρετρο. Σύμφωνα με το eviazoom, η οικογένεια έδωσε εντολή στους δικηγόρους της να προβούν σε μηνύσεις και αγωγές μιας και τοπικά blogs δεν σεβάστηκαν τον νεκρό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR