counter

Μιχάλης Αεράκης: Αποκάλυψε αν ο "Σασμός" θα συνεχιστεί και τέταρτη σεζόν

Μιχάλης Αεράκης: Αποκάλυψε αν ο "Σασμός" θα συνεχιστεί και τέταρτη σεζόν
Μιχάλης Αεράκης: Αποκάλυψε αν ο "Σασμός" θα συνεχιστεί και τέταρτη σεζόν

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε δηλώσεις στις κάμερες το βράδυ της Τετάρτης (14/02) και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τις φήμες που θέλουν τον "Σασμό" να συνεχίζει για τέταρτη σεζόν.

Ο ηθοποιός, που υποδύεται τον παπα-Μιχάλη, ξεκαθάρισε ωστόσο πως το φινάλε της δραματικής σειράς θα γίνει φέτος και δεν πρόκειται να υπάρξει άλλος κύκλος.

"Δεν έχουμε κάνει συζητήσεις για τέταρτη σεζόν. Εξάλλου έχει βγει ο τίτλος που λέγεται "Σασμός 3, Επίλογος". Ο επίλογος εξ' όσων γνωρίζω είναι τέλος. Τελειώνουμε. Και βεβαίως θα γίνει ο σασμός για να δικαιολογήσουμε και τον τίτλο της σειράς μας" είπε ο Μιχάλης Αεράκης.

Σασμός - Τι θα δούμε σήμερα

Η συμφιλίωση της Αργυρώς με την Καλλιόπη και τη Βασιλική, χαροποιεί τις δύο οικογένειες, που δείχνουν να αφήνουν πίσω τους όσα τις χωρίζουν. Ο εισαγγελέας Γιακωβάκης, ωστόσο, αρχίζει να κλείνει απειλητικά τον κλοιό γύρω από τον Μαθιό, για τη δολοφονία του Στεφανή. Η Στέλλα ζητά από τον Μαθιό να τη βοηθήσει να προστατεύσουν τον Φραγκιαδάκη. Η Εύα βρίσκει τα αποδεικτικά στοιχεία που χρειάζονται, για να βγάλει τον Παύλο από τη φυλακή, την ώρα που ο Τόλης αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα, που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Ο Χρήστος εξακολουθεί να ερευνά τις δραστηριότητες του Ευθύμη και τη δολοφονία του Στεφανή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR