counter

Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης: Απάντησε στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την κόρη του Άκη Σακελλαρίου

Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης: Απάντησε στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την κόρη του Άκη Σακελλαρίου
Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης: Απάντησε στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την κόρη του Άκη Σακελλαρίου

Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γιώργο Μπέζα και την κάμερα του «Mega Καλημέρα». Ο ίδιος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τους γονείς του και την αγάπη του για τη φωτογραφία. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως οι φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την κόρη του Άκη Σακελλαρίου δεν ευσταθούν.

«Τη φωτογραφία την ξεκίνησα με την πρώην κοπέλα μου. Και η μητέρα μου έβγαζε μικρή φωτογραφίες με φιλμ. Πράγματα που δεν λέω καν στον εαυτό μου, τα λέω στην μητέρα, Σοφία Αλιμπέρτη. Ήταν όσο αυστηρή έπρεπε η μητέρα μου. Για μένα ο Γιάννης και η Σοφία είναι η μαμά και ο μπαμπάς.

Διαβάστε επίσης: Mιχαήλ Bαρθακούρης: Η σχέση με τον αδερφό του, Good Job Nicky και η αποκάλυψη για τη μητέρα του, Σoφία Aλιμπέρτη

Όταν και εγώ μεγάλωσα και ωρίμασα και κατάλαβα το μεγαλείο τους είδα και με την ματιά του fan. Αλλά για μένα πάντα ήταν οι γονείς μου. Στα 19 μου με είχε πάρει ο πατέρας μου να δουλέψω μαζί του στη Θεσσαλονίκη διπλά στον ηχολήπτη του. Πρώτη φορά είδα μέσα από την αγάπη του κόσμου ποιος είναι ο Γιάννης Πάριος.

Η απάντηση στις φήμες για την προσωπική του ζωή

Καλύτερες φωτογραφίες βγάζω όταν είμαι ευχαριστημένος, στην μουσική έχω την εικόνα πως είναι το αντίθετο. Η κόρη του Άκη Σακελλαρίου, η Σμαράγδα είναι φίλη μου, είναι η μούσα μου καλλιτεχνικά, μοιραζόμαστε τα καλοκαίρια στην Πάρο. Μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ άντρας και γυναίκα. Εγώ στα συναισθήματά μου τα δίνω όλα» εξομολογήθηκε ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης.

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως: «Με τα αδέλφια μου έχω πολύ καλή σχέση. Και την Τίνα, την μαμά του Χάρη και του Θανάση, μαμά την λέμε».

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR