counter

Miss Elen Life Κεφάλαιο 51: Είμαι ερωτευμένη!

Miss Elen Life Κεφάλαιο 51: Είμαι ερωτευμένη!
Miss Elen Life Κεφάλαιο 51: Είμαι ερωτευμένη!

Όποιος έχει βρεθεί έστω μια φορά σ΄ ένα ραδιοφωνικό studio σίγουρα θα έχει λατρέψει αυτή την εμπειρία .Το ραδιόφωνο για όποιον έχει περάσει από αυτό είναι μια άλλου τύπου σχέση, σχεδόν ελεύθερη θα την χαρακτήριζα εγώ, που σε μαγεύει.

Για μένα αυτό το όμορφο ταξίδι ξεκίνησε πριν από περίπου 9 χρόνια όταν ήταν και η πρώτη μου επαφή με τα ερτζιανά στον extra sport στη Θεσσαλονική. Τότε ακόμα ο άνθρωπος που με μύησε σ άυτόν τον κόσμο μου έλεγε για την ερωτική σχέση που αναπτύσσεις μ΄ αυτό το μέσο, για το ποια είναι εκείνα τα πράγματα που το κάνουν γοητευτικό. Στην αρχή δεν σας κρύβω πως δεν μπορούσα ακριβώς να καταλάβω τι εννοεί .Στην πορεία όμως διαπίστωσα ακριβώς εκείνο που ήθελε να πει ο κ.Γιώργος (Συρίγος είναι το επίθετο του αλλά εγώ συνήθιζα να τον αποκαλώ έτσι).

Το ραδιόφωνο και η σχέση που δημιουργείς με τους ακροατές δεν έχει καμία σχέση με αυτή της τηλεόρασης, είναι σχεδόν ένας αλλιώτικος, διαφορετικά ωραίος κόσμος. Είναι μαγικό να ξέρεις ότι συντροφεύεις κάποιον σ΄ένα ταξίδι του, στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στο γραφείο, οπουδήποτε αλλά μπορεί να μην σε ξέρει. Να μην ξέρει ποιος είσαι , πως μοιάζεις, τι κουβαλάς πάνω σου. Είναι διαφορετικό να κάνεις εκπομπή με φόρμες, αχτένιστος, άβαφος χωρίς να σε ενδιαφέρει απαραίτητα η εικόνα σου, αλλά ούτε και εκείνον που σ΄ακούει,  γιατί απλά ο ακροατής θέλει να του κάνεις παρέα με τη φωνή σου.

Μια καινούρια αλλά γνώριμη διαδρομή ξεκίνησε για μένα κάθε μεσημέρι  στον Alpha.Μια διαδρομή που δηλώνω ερωτευμένη μαζί της. Είχα ξεχάσει αυτό τον έρωτα αλλά τον θυμήθηκα και αυτό μου δίνει χαρά, μου δίνει ενέργεια, μου δίνει κέφι και όρεξη.Είναι κάτι σαν τη πρώτη αγάπη που όποτε την ξανασυνατήσεις νιώθεις σαν να μην έχει περάσει μια μέρα.

Σας περιμένω λοιπόν κάθε μεσημέρι στον Alpha 9,89  μαζί με το Δημήτρη Ππανώτα για να κάνουμε παρέα.

Γιατί απλά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς μόνο οι παρέες μπορούν να κάνουν τη διαφορά!

Kisses

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR