counter

Miss Elen Life Kεφάλαιο 46: Το αγαπημένο μου χρώμα για την Άνοιξη

Miss Elen Life Kεφάλαιο 46: Το αγαπημένο μου χρώμα για την Άνοιξη
Miss Elen Life Kεφάλαιο 46: Το αγαπημένο μου χρώμα για την Άνοιξη

Και ναι είναι γεγονός έχει μπει η Άνοιξη, τουλάχιστον ημερολογιακά θα τολμούσα να πω αφού ακόμα ο καιρός μας κάνει τα διάφορα τερτίπια του. Πάντως είναι σημαντικό το ότι η προοπτική υπάρχει και μας κάνει να ξυπνάμε με χαρούμενη διάθεση, με μεγαλύτερο κέφι να ντυθούμε όμορφα να πάμε στη δουλειά με χαρά να ανταποδώσουμε μια όμορφη καλημέρα και ένα ωραίο χαμόγελο στον άνθρωπο που θα συναντήσουμε το πρωί.

Για μένα τουλάχιστον κάπως έτσι λειτουργεί αυτή η εποχή. Μ αρέσει να ξυπνάω το πρωί και να αντικρίζω λαμπερό και όμορφο τον ήλιο, να χαίρομαι την μαγεία της φύσης που ξαναγεννιέται  μετά το χειμώνα. Είναι ίσως το κίνητρο που ψάχνεις να βρεις στα πράγματα. Για μένα ο ερχομός της άνοιξης λειτουργεί σαν κίνητρο. Και μακάρι  αυτό να ισχύει για όλους μας.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτή την εποχή ήρθε η ώρα να ξαναβάλουμε χρώμα στη ζωή μας. Και αφού οι συνθήκες και οι καταστάσεις δεν ευνοούν ας ξεκινήσουμε από τα ρούχα μας και από πάνω μας. Το δικό μου αγαπημένο χρώμα για φέτος έχει γίνει το λευκό. Είναι το μαύρο του καλοκαιριού.

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας ωραίες ιδέες για να βάλετε το λευκό στη καθημερινότητα σας από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι λίγο σαν να παίρνουμε την εκδίκηση μας τώρα που μεγαλώσαμε και μπορούμε άφοβα να το φορέσουμε. Και  το λέω αυτό γιατί θυμάμαι πάντα τη μαμά μου να μου φοράει λευκά μόνο σε ειδικές περιστάσεις. Τώρα που δεν έχω το φόβο να λερωθώ και ακόμα περισσότερο δεν έχω το φόβο ότι αν λερωθώ κάποιος θα με μαλώσει, λατρεύω να το φοράω.

Μην το φοβηθείτε και βάλτε το στη ζωή σας. Θα το λατρέψετε όπως και εγώ.

Υγ. Ταιριάζει και με το μάρτη σας !

Φιλάκια πολλά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR