counter

Miss Elen Life Κεφάλαιο 23: Πως να ντυθείτε τον Οκτώβριο

Miss Elen Life Κεφάλαιο 23: Πως να ντυθείτε τον Οκτώβριο
Miss Elen Life Κεφάλαιο 23: Πως να ντυθείτε τον Οκτώβριο

Η αλήθεια είναι ότι διανύουμε μια δύσκολη περίοδο και έρχομαι να προσθέσω και ακόμα μια πιο δύσκολη εποχή. Δεν είναι μόνο ο ανάδρομος που έρχεται ξαφνικά να φέρει τα πάνω κάτω, είναι και η έκλειψη που έρχεται ξαφνικά να ταράξει τα νερά της καθημερινότητας μας. Αν και εσείς ανήκετε σε εκείνα τα ζώδια που βάλλονται από παντού, τότε καλώς ήρθαμε όλοι μαζί σ΄ έναν αναπάντεχο μήνα.

Για αυτά όμως εμείς εκεί στον Alpha έχουμε την ειδικό Άση και δεν θα συνεχίσω το παραλήρημα μου. Μέσα λοιπόν σ΄ αυτήν τη δύσκολη περίοδο έχεις και το άλλο μεγάλο ερώτημα που σε ταλανίζει φίλη μου. Πώς να ντυθώ αφού ο καιρός μας έχει τρελάνει εντελώς! Μια κρύο, μια ζέστη και εσύ αγαπημένη μου, όπως και εγώ, δεν ξέρεις τι να φορέσεις για να βγεις από το σπίτι ασφαλής και πάντα κομψή και στυλάτη.

Σε καταλαβαίνω είναι η αλήθεια. Φαντάσου τώρα εγώ που ξεκινάω από το σπίτι μου στις 6 το πρωί και πρέπει να προβλέψω τις διαθέσεις του καιρού για όλη την υπόλοιπη μέρα. Θα μου πεις πολύ εύλογα, καιρό δε λες, θα έπρεπε να ξέρεις.

Και καταλαβαίνω και αυτό το ερώτημα. Έλα όμως που ακόμα και οι μετεωρολόγοι έχουν αρχίσει να μπερδεύονται. Το κομβικό ερώτημα του τι να βάλω σήμερα είναι αναπάντητο εδώ και πολλά χρόνια τέτοια εποχή  και απευθύνεται σε κάθε γυναίκα, κάθε ηλικίας, κάθε περιοχής ανά το κόσμο.

Έψαξα και βρήκα να σας δείξω μερικές από τις αγαπημένες μου επιλογές γι άυτό το μήνα και ελπίζω να σας αρέσουν.Προσαρμόστε ότι σας αρέσει από αυτά στο δικό σας στυλ και κάντε τη διαφορά.

Με πολλή πολλή αγάπη!!!!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR