counter

Miss Elen Life Κεφάλαιο 16: Τα σωστά παπούτσια για το φθινόπωρο

Miss Elen Life Κεφάλαιο 16: Τα σωστά παπούτσια για το φθινόπωρο
Miss Elen Life Κεφάλαιο 16: Τα σωστά παπούτσια για το φθινόπωρο

Φθινοπώριασε λοιπόν και κεφάλια μέσα για τα καλά. Επιστροφή στην καθημερινότητα και σ’ ένα πρόβλημα που ταλανίζει γενιές και γενιές ανά πολλούς αιώνες.Κορίτσια όλου του κόσμου ενωθείτε και πάμε μαζί να βάλουμε μια τάξη αλλά να δώσουμε και μια απάντηση στο εξής ερώτημα. Τι παπούτσια φοράμε σήμερα μαμά;

Είναι αυτό το κλασικό ερώτημα στο οποίο όλες μας, προσπαθώντας να δώσουμε με την επιλογή  μας τη σωστή απάντηση, πέφτουμε πάντα στο ίδιο ατόπημα. Αλλά έλα και εσύ φίλη μου αναγνώστρια και φίλε αναγνώστη στη θέση μας.Είναι Σεπτέμβρης, κάνει κρύο ή κάνει ζέστη. Και αν κάνει κρύο όταν φύγεις από το σπίτι θα συνεχίσει να κάνει ή μετά θα κάνει ζέστη. Και τα αντίστροφα φυσικά. Να βάλω ανοιχτό πατούμενο ή να βάλω κλειστό; Να βάλω μποτάκι ή θα με κοιτάνε σαν τρελή στο δρόμο;  Να βάλω μπαλαρίνα, αφού δεν με κολακεύει και ιδιαίτερα; Αυτά και άλλα πολλά που μας απασχολούν και  η κάθε μια μας προσπαθεί να τη βγάλει καθαρή, μέχρι τουλάχιστον να μπει η βαρυχειμωνιά και όλα να γίνουν γλυκά - γλυκά πιο ξεκάθαρα. Αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσεις και το γεγονός πως τα παπούτσια αποτελούν ένα από τα πιο βασικά φετίχ των αντρών, τότε αυτόματα καταλαβαίνεις τη τεράστια δυσκολία αυτής της απόφασης.

Για σήμερα λοιπόν αποφάσισα να μοιραστώ μαζί  σας τις δικές μου αγαπημένες επιλογές για το Σεπτέμβρη. Αυτές που με κάνουν εμένα να αισθάνομαι βολικά με αυτά που φοράω και δεν τα αποχωρίζομαι ποτέ. Αφορμή γι’ αυτό δεν σας κρύβω ότι στάθηκε η ανάρτηση ενός φίλου μου στο Facebook, ο οποίος σχολίαζε όχι με ιδιαίτερα κολακευτικό τρόπο τις γυναικείες επιλογές υποδημάτων μας.

Ας βάλουμε λοιπόν όλες τα δυνατά μας και ας προσπαθήσουμε να τους κλείσουμε τα στόματα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR