counter

Miss Elen Life Κεφάλαιο 15: Προετοιμασία για τη νέα σεζόν...

Miss Elen Life Κεφάλαιο 15: Προετοιμασία για τη νέα σεζόν...
Miss Elen Life Κεφάλαιο 15: Προετοιμασία για τη νέα σεζόν...

Προετοιμασία…

Είναι αυτό που μερικές φορές ονομάζεται δημιουργικό άγχος… Είναι αυτό που όσο χρόνια και αν περάσουν εκείνη η πρώτη στιγμή, τα πρώτα δευτερόλεπτα στον τηλεοπτικό αέρα για τη σεζόν είναι πάντα ιδιαίτερα και διαφορετικά.

Και αυτό δεν έχει να κάνει με την αλλαγή, το καινούριο ή το παλιό αλλά νομίζω πως έχει να κάνει με την εσωτερική ανάγκη του καθενός να βάλει για τη νέα χρονιά ψηλά το δικό του πήχη, να ξεπεράσει τον εαυτό του και να δώσει το καλύτερο του στην ομάδα.

Ομάδα…

Είναι ακριβώς όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που ξαφνικά γίνονται η καθημερινότητα σου, μοιράζονται μαζί σου τις ίδιες αγωνίες, την ίδια προσπάθεια και που μ΄ έναν άτυπο σχεδόν κανόνα παλεύουν καθημερινά όλοι για το καλύτερο αποτέλεσμα. Χωρίς πάντα να έχει σημασία αν είσαι μπροστά ή πίσω από τη κάμερα, έχεις τον ίδιο σκοπό και τον ίδιο στόχο.

Για μένα λοιπόν η προετοιμασία με την ομάδα είναι κάτι σαν το φλερτ με το αγόρι που σου αρέσει. Είναι η υπέροχη εκείνη περίοδος που επιστρατεύεις την καλύτερη σου διάθεση, τα καλά σου ρούχα, τις πιο περίεργες και ωραίες ιδέες σου και περνάς μοναδικά. Ναι, μπορεί μετά να γίνεται έρωτας και στο μέλλον αγάπη, αλλά η αρχή αγαπημένοι μου είναι πάντα το  ήμισυ του παντός. Σ’ αυτήν τη περίοδο βρισκόμαστε και εμείς στο “Happy day”. Και αυτό για μένα είναι μοναδικό.

Ετοιμαζόμαστε για να επιστρέψουμε με το πιο μεγάλο μας χαμόγελο, με μια αισιόδοξη ματιά στα πράγματα τουλάχιστον όσο είναι εφικτό μέσα σε αυτή τη δύσκολη πραγματικότητα που όλοι βιώνουμε. Φέτος με μια αλλαγή στην ομάδα μας. Ο Νίκος μας για λόγους χρόνου έπρεπε να αποχωρίσει αφού ένα σίριαλ απαιτεί πολύ περισσότερες ώρες απ' ότι και ο ίδιος είχε υπολογίσει αρχικά. Για μας εκτός από πάρα πολύ καλός και ικανός συνεργάτης το όφελος ήταν διπλό γιατί κερδίσαμε και ένα φίλο. Καλή επιτυχία λοιπόν Νικολίνο μας σε ότι και αν κάνεις. Περάσαμε καταπληκτικά μαζί σου, μοιραστήκαμε τα πρωινά και τις ανησυχίες μας, γελάσαμε, συγκινηθήκαμε και καταφέραμε να δείξουμε ο ένας στον άλλο πως τελικά μέσα σ' αυτόν τον χώρο τον πολύ αμφισβητούμενο πάντα θα υπάρχουν καλά παιδιά με ηθική και αξίες.

Το “Happy day” λοιπόν προετοιμάζεται και επιστρέφει στις 15 Σεπτέμβρη με μια έκπληξη αλλά προπάντων με αυτό που χαρακτηρίζει όλους μας. Πολύ διάθεση, κέφι και ένα τεράστιο χαμόγελο το οποίο εύχομαι να το μεταδώσουμε και σ’ εσάς.

ΥΓ. Να χαμογελάτε όσο ανάποδα να πηγαίνουν τα πράγματα, κάνει τους άλλους να ανησυχούν.

Φιλάκια πολλά

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR