counter

Miss Elen Life Κεφάλαιο 13: Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα

Miss Elen Life Κεφάλαιο 13: Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα
Miss Elen Life Κεφάλαιο 13: Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα

Πόσες ώρες έχει περάσει ο καθένας ξεχωριστά καταστρώνοντας το επιτυχημένο πλάνο του για τις καλοκαιρινές του διακοπές άραγε…

Θυμάμαι το εαυτό μου σχεδόν όλα τα χρόνια απο την ενηλικίωση μου να περνάω ατελείωτες ώρες με την παρέα μου για να επιλέξουμε τον ιδανικό προορισμό, κάθε φορά εκείνον που θα μας εξασφαλίσει ένα υπέροχο καλοκαίρι σαν και αυτά που διαβάζω στα περιοδικά. Σχεδόν πάντα στη τελική μας απόφαση κάποιος είχε τις ενστάσεις του, κάποιος έμενε δυσαρεστημένος και κάποιος άλλος κουνούσε ικανοποιητικά το κεφάλι που πέρασε το δικό του. Όλα αυτά στο τέλος έμεναν μόνο αναμνήσεις αφού γυρνώντας πίσω στη καθημερινότητα μας, ανεξάρτητα απο το που πήγαμε, με ποιον, τι κάναμε όλοι αναπολούσαμε τις στιγμές ξεγνοιασιάς, τα υπέροχα μπανάκια στα όμορφα ελληνικά νερά, τις ατελείωτες βραδιές μπιρίμπας και οτιδήποτε άλλο που χαρακτηρίζει τις ελληνικές διακοπές. Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ένα.

Όπου και αν επιλέξεις να περάσεις τις διακοπές σου, όπου και αν σε βρίσκει αυτό το post σίγουρα είναι καλοκαίρι και γύρω σου όλα είναι πιο χαλαρά και πιο όμορφα.Ίσως και πιο αληθινά…. Ξεχνώντας για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας, το άγχος της επόμενης μέρας, τα νεύρα, τα σπασίματα αλλά και τη δόση στην εφορία όλα είναι πιο χαλαρά και πιο αληθινά .Ο φίλος σου, ο άνθρωπος σου, οι γονείς σου αλλά ακόμα και ο άγνωστος που κάθεται δίπλα σου στο μπαρ ή στη ξαπλώστρα. Αυτή είναι ίσως και η ευκαιρία να αφήσουμε για λίγο το κινητό απο το χέρι και να γνωρίσουμε τους ανθρώπους γύρω μας καλύτερα. Και πιστέψτε με θα ανακαλύψετε και εσείς για τον εαυτό σας πράγματα που σας κάνουν να χαμογελάτε και νιώθετε καλά.. Αυτό άκανα και εγώ φέτος στις δικές μου διακοπές. Προσπάθησα να γνωρίσω λίγο καλύτερα τους δικούς μου ανθρώπους, να βρω πράγματα που δεν έμπαινα στο κόπο να καταλάβω γι' αυτούς και να καλύψω ένα κενό που η καθημερινότητα μου το έκανε να μεγαλώνει. Άρπαξε την ευκαιρία και κάντο πράξη και εσύ… Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και μην ξεχνάτε να γεμίσετε το άλμπουμ των αναμνήσεων σας και κάθε φορά που έρχεται κάτι δύσκολο να ανασύρετε κάτι απο εκεί και να χαμογελάτε.

Η αξία είναι ανεκτίμητη.. Φιλάκια

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR