counter

Miranda Kerr: Χώρισε με τον Orlando Bloom και βρήκε 46χρονο δισεκατομμυριούχο

Miranda Kerr: Χώρισε με τον Orlando Bloom και βρήκε 46χρονο δισεκατομμυριούχο
Miranda Kerr: Χώρισε με τον Orlando Bloom και βρήκε 46χρονο δισεκατομμυριούχο

Ο χρόνος είναι χρήμα για την πανέμορφη Miranda Kerr που χώρισε με τον Orlando Bloom και έβαλε πλώρη για την καρδιά του 46χρονου δισεκατομμυριούχου.  Οι φήμες στα πηγαδάκια του Hollywood οργιάζουν για τη νέα σχέση του διάσημου top model και του James Packer που και οι δυο χωρισμένοι λίγους μόνο μήνες.

Ο χωρισμός της από τον Orlando Bloom

Η 30χρονη καλλονή χώρισε με τον ταλαντούχο ηθοποιό Orlando Bloom τον Οκτώβριο μετά από τρία χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει ένα γιο που ακούει στο όνομα Flynn.  Οι δυο τους ήταν ένα από τα ζευγάρια που ο φωτογραφικός φακός λάτρευε να απαθανατίζει. Για χάρη του γιου τους διατηρούν καλές επαφές μιας και πέρασαν μαζί την ημέρα των Ευχαριστιών. Το μυαλό της Miranda Kerr όμως ταξίδευε αλλού. Η ίδια δεν άργησε να βρει αντικαταστάτη και στόχευσε στην καρδιά του 46 χρονου Αυστραλού δισεκατομμυριούχου.  

Ο 46χρονος δισεκατομμυριούχος είναι ο πλουσιότερος άντρας της Αυστραλίας

Ο James Packer θεωρείται ο πιο πλούσιος άνθρωπος της Αυστραλίας και ήταν παντρεμένος για έξι χρόνια με την Erica Baxter, η οποία ασχολείται επίσης με το modeling. Οι δυο τους απέκτησαν δυο παιδιά, τον Indigo και τον Jackson και χώρισαν πριν τρεις μήνες. Η σύμπτωση που προκαλεί απορία είναι ότι και τα δυο ζευγάρια ανακοίνωσαν το χωρισμό τους με 45 μέρες διαφορά.

Η Miranda Kerr σχεδόν ένα μήνα από το χωρισμό της με τον star του Hollywood Orlando Bloom βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του 46χρονου δισεκατομμυριούχου κάτι που αφήνει τις κακές γλώσσες να λένε ότι κάτι… παιζόταν μεταξύ τους πριν αποφασίσουν να βάλουν τέλος στους γάμους τους.

Η γνωριμία της καλλονής με τον James Packer

Η γνωριμία της Miranda Kerr και του James Packer φαίνεται μετράει να καιρό. Μάλιστα, όλοι μαζί με τις οικογένειες τους είχαν κάνει μαζί διακοπές πέρσι στην Ταϊτή. Η γνωριμία τους και η συναναστροφή τους ήταν προφανώς η αφορμή για να ξεκινήσει μια καινούρια σχέση που σίγουρα ο Orlando Bloom δεν είχε καν μυριστεί όταν έκανε τις βουτιές του με τον 46χρονο δισεκατομμυριούχο.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR