counter

Μίνως Μάτσας: Η αποκάλυψη για την ημέρα της γνωριμίας του με την Όλγα Κεφαλογιάννη

Μίνως Μάτσας: Η αποκάλυψη για την ημέρα της γνωριμίας του με την Όλγα Κεφαλογιάννη
Μίνως Μάτσας: Η αποκάλυψη για την ημέρα της γνωριμίας του με την Όλγα Κεφαλογιάννη

Ο Μίνως Μάτσας μίλησε στη Χρίσλα Γεωργακοπούλου και την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην γνωριμία του με την Όλγα Κεφαλογιάννη και παραδέχτηκε ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι ήταν Υπουργός. Ταυτόχρονα και η Όλγα Κεφαλογιάννη δεν τον γνώριζε.

«Η Όλγα είναι ένας άνθρωπος που μου έχει δώσει τρομερή δύναμη και ενέργεια. Σίγουρα είναι ένας λόγος που αποφάσισα να μετακινηθώ. Συγκινούμαι. Ο γάμος ήταν κεραυνός εν αιθρία και για τους δύο μας. Έκανα δυο παιδιά και παντρεύτηκα την Όλγα. Τεράστια αλλαγή στη ζωή μου.

Διαβάστε επίσης: Oλγα Kεφαλογιάννη: Η εξομολόγηση για τη μητρότητα – “Είχα προσπαθήσει πιο παλιά, δεν μου είχε τύχει, οπότε είχα κλείσει το κεφάλαιο”

Και αυτή ήταν ένας άνθρωπος που ήξερε τη δουλειά μου αλλά δεν ήξερε εμένα. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ήταν η Υπουργός. Όλοι από την κοινή παρέα της είπαν ότι “Μην στεναχωριέσαι, είναι ούφο ο Μίνως, τον αγαπάμε έτσι όπως είναι”. Συναντηθήκαμε μετά από 8 μήνες και έκτοτε είμαστε μαζί. Το “Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου” είναι αφιερωμένο στην Όλγα», ανέφερε ο Μίνως Μάτσας.

Κατόπιν επιχείρησε να παίξει και να ερμηνεύσει το τραγούδι στο πιάνο, ωστόσο δεν μπόρεσε, καθώς συγκινήθηκε σκεπτόμενος τη σύζυγό του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR