counter

Μίνα Χειμώνα: Οι "Ψυχοκόρες", ο λόγος της τηλεοπτικής της αποχής και η Ηλέκτρα στο "Καλημέρα Ζωή"

Μίνα Χειμώνα: Οι "Ψυχοκόρες", ο λόγος της τηλεοπτικής της αποχής και η Ηλέκτρα στο "Καλημέρα Ζωή"
Μίνα Χειμώνα: Οι "Ψυχοκόρες", ο λόγος της τηλεοπτικής της αποχής και η Ηλέκτρα στο "Καλημέρα Ζωή"

Στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και τη δημοσιογράφο, Νάντια Ρηγάτου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη η Μίνα Χειμώνα.

Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την τηλεοπτική της αποχή, τον ρόλο της Ηλέκτρας στο «Καλημέρα Ζωή», αλλά και την επιστροφή της με τις «Ψυχοκόρες».

«Έχω κρατήσει απόσταση από την τηλεόραση σκόπιμα και εστίασα περισσότερο στα θεατρικά δρώμενα. Δεν με ενδιέφεραν κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις που μου είχαν γίνει στο παρελθόν. Οι Ψυχοκόρες ήταν μια συγκυρία, το είδα σαν ρόλο θεατρικό και ήθελα να το κάνω πολύ διαφορετικό, γιατί κάνω μία περίεργη φιγούρα του χωριού. Έχω ζήσει το καθημερινό σίριαλ για 10 περίπου χρόνια, είναι σκληρή στρατιωτική ζωή που δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα», είπε αρχικά η Μίνα Χειμώνα.

Διαβάστε επίσης: Ψυχoκόρες: Το FTHIS.GR σας ξεναγεί στο σπίτι της οικογένειας Κοτρώτση! (Φωτογραφίες)

Κατόπιν η ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο του «Καλημέρα Ζωή» λέγοντας: «Όταν έκανα το “Καλημέρα Ζωή” έκανα παράλληλα και θέατρο και είχα συμφωνήσει ότι δεν θα σταματήσω το θέατρο ποτέ. Και στην Επίδαυρο που πήγαινα για παραστάσεις, έπαιρνα ειδική άδεια. Ο κόσμος ακόμα με θυμάται από αυτό το σίριαλ. Η αναγνώριση έρχεται μέσω της τηλεόρασης. Δεν με ενοχλεί τόσο που με θυμούνται ως Ηλέκτρα, αλλά με πικραίνει λίγο».

Τέλος, η Μίνα Χειμώνα τόνισε: «Κάποιες φορές με ενοχλούσε που γράφονταν πράγματα για την προσωπική μου ζωή. Υπάρχει και “κίτρινος” τύπος. Είχε γραφτεί ένα ψευδές ρεπορτάζ, δεν έφτασα να κινηθώ νομικά, αλλά τους απείλησα τηλεφωνικά να μην ξαναγραφτεί κάτι».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR