counter

Μίνα Αρναούτη: Το απίστευτο μήνυμα που δέχτηκε και η απάντηση της

Μίνα Αρναούτη: Το απίστευτο μήνυμα που δέχτηκε και η απάντηση της
Μίνα Αρναούτη: Το απίστευτο μήνυμα που δέχτηκε και η απάντηση της

Η Μίνα Αρναούτη έχει αναπτύξει μία καλή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους και μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα της καθημερινότητας της, μαζί τους.

Αυτή τη φορά, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα απίστευτο μήνυμα που δέχτηκε και θέλησε να απαντήσει δημόσια.

«Κυρία Αρναούτη καλησπέρα σας. Φαντάζομαι θα λαμβάνετε τέτοια μηνύματα σαν το δικό μου. Είμαι 27 ετών ποδολάγνος και υποτακτικός σε κυρίες. Θα δεχόσουν κάποιον να μυρίσει και να καθαρίσει τα πόδια και να σου δώσει κάποια λεφτά για αυτό η να έχει κάποιον σαν σκλάβο σου; Να εκμεταλλευόσουν κάποιον οικονομικά από εδώ ,μέσα και να τον είχες σαν χρηματικό σου δούλο; Η απλά να σε αγοράζει παπούτσια η άλλα πράγματα. Εάν νιώθετε ότι σας προσβάλλει αυτό το μήνυμα. Ζητώ συγγνώμη.», έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμα του ο follower της Μίνας Αρναούτη.

Από την πλευρά της η ίδια απάντησε χαρακτηριστικά: «Κύριε δούλε καλησπέρα, αν έχετε κάποια πληροφορία ότι μυρίζουν τα πόδια μου καλά θα κάνετε να μου τι πείτε ξεκάθαρα.».

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR