counter

Μίνα Αρναούτη: Τα 17 χειρουργεία, ο “πόλεμος’ που δέχτηκε και η ζωή μετά το τροχαίο – “Ο Παντελής δεν φαινόταν μεθυσμένος”

Μίνα Αρναούτη: Τα 17 χειρουργεία, ο “πόλεμος’ που δέχτηκε και η ζωή μετά το τροχαίο – “Ο Παντελής δεν φαινόταν μεθυσμένος”
Μίνα Αρναούτη: Τα 17 χειρουργεία, ο “πόλεμος’ που δέχτηκε και η ζωή μετά το τροχαίο – “Ο Παντελής δεν φαινόταν μεθυσμένος”

Στην εκπομπή «Open Weekend» και στην Ελένη Τσολάκη παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης η Μίνα Αρναούτη το πρωί της Κυριακής (22/5).

Να θυμίσουμε ότι η νεαρή γυναίκα ήταν η μία εκ των συνεπιβατών που βρισκόταν στο αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου το 2016, που τον οδήγησε ακαριαίο θάνατο.

Έτσι, η Μίνα Αρναούτη μίλησε για όλα! Για τα 17 χειρουργεία, τον ψυχολογικό πόλεμο που δέχτηκε όλο αυτά τα χρόνια αλλά και την ζωή της μετά το τροχαίο δυστύχημα.

Όσα δήλωσε η Μίνα Αρναούτη

«Δεν δουλεύω, περνάω πολύ χρόνο στο σπίτι, ασχολούμαι με τη γυμναστική, με το διάβασμα, θα δώσω για πτυχίο στα αγγλικά. Κοιμάμαι και ξυπνάω νωρίς. Σίγουρα τα τελευταία χρόνια έχω φιλοσοφήσει τη ζωή μου, γιατί όταν σου συμβαίνει κάτι τόσο δραματικό, αλλάζουν πολλά πράγματα θέλοντας και μη. Κάποιοι που ήταν κοντά μου πριν, δεν έμειναν. Έβλεπα εχθρούς μετά το ατύχημα γιατί δεχόμουν τόσο πόλεμο και υπήρχε τέτοια εμπάθεια που όποιος και να με πλησίαζε, αισθανόμουν ότι θέλει το κακό μου» είπε αρχικά η Μίνα Αρναούτη.

Στη συνέχεια τόνισε η νεαρή γυναίκα: «Το στήριγμά μου ήταν η μητέρα μου και μόνο, τα τελευταία έξι χρόνια. Το μεγαλύτερο βάρος έχει πάει σε εκείνη. Κανένας φίλος δεν μπορεί να το στηρίξει αυτό. Ήμουν πεντέμισι μήνες στο νοσοκομείο, η μαμά μου άφησε τη δουλειά της στην Μυτιλήνη. Κανείς δεν λυπήθηκε τη μάνα μου. Δεν ήμουν ποτέ κατηγορούμενη, εννοείται ότι ο Παντελής ήταν πολύ αγαπητός και φίλος μου, δεν θα πω ποτέ κάτι κακό για εκείνον, όμως εγώ τι έφταιγα που πήγα στο νοσοκομείο και τα άκουγα όλα αυτά; Με πλήγωσε που προσπαθούσαν να βγάλουν μια εικόνα για μένα ότι είμαι ανήθικη. Μέχρι και σήμερα προσπαθούν να πατήσουν πάνω σε αυτό».

Διαβάστε επίσης - Μίνα Αρναούτη: Μας δείχνει το σημάδι από τη σιδερένια μπάρα που έσπασε τα πλευρά και τρύπησε τον πνεύμονα της

Τέλος, η Μίνα Αρναούτη εξομολογήθηκε: «Αυτό το σημάδι που έδειξα στο Instagram είναι αυτό που θα μπορούσε να μου κοστίσει τη ζωή. Έχω και στο πόδι ένα τεράστιο σημάδι που πρέπει να φτιάξω με πλαστική επέμβαση αλλά απαιτεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Το σημάδι στην πλάτη είναι αυτό που παραλίγο να χάσω τη ζωή μου, να στρίψω τον πνεύμονά μου. Η μητέρα μου αγωνιούσε αν θα επανέλθει για να βγω στην εντατική. Ήμουν στην εντατική και μου έλεγαν “σιγά τίποτα δεν έπαθες”. Στις φωτογραφίες δεν θέλω να δείξω σημάδια. Έχω μπει στο χειρουργείο 17 φορές, είναι τεράστιο νούμερο. Όλο αυτό έχει πόνο, έχει αποθεραπεία και εγώ δεν ένιωσα συμπόνια. Αυτό θα με πονάει για πάντα. Είμαι θύμα τροχαίου. Μπήκα στο αμάξι γιατί ο Παντελής δεν φαινόταν μεθυσμένος. Αυτό θα το λέω και θα βροντοφωνάζω! Με την Φρόσω Κυριακού δεν μιλάμε αλλά αν τη δω στον δρόμο θα τη χαιρετήσω. Έχω να τη δω κάνα χρόνο, αλλά δεν είναι ότι έχουμε τσακωθεί. Έχουν χωρίσει οι δρόμοι μας. Δεν έχω σταματήσει να βλέπω εφιάλτες».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την συνέντευξη της Μίνας Αρναούτη:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR