counter

Μίνα Αρναούτη: "Δεν επιθυμώ την ποινική δίωξη κανενός. Όμως επιθυμώ..."

Μίνα Αρναούτη: "Δεν επιθυμώ την ποινική δίωξη κανενός. Όμως επιθυμώ..."
Μίνα Αρναούτη: "Δεν επιθυμώ την ποινική δίωξη κανενός. Όμως επιθυμώ..."

Μίνα Αρναούτη

Την πλήρη κατάθεση της Μίνας Αρναούτη στην Τροχαία Ελληνικού έφερε στο φως της δημοσιότητας το protothema. Όπως διαβάζουμε λοιπόν η 30χρονη κοπέλα που επέβαινε στο τζιπ που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, αναφέρει μεταξύ άλλων, πως δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη κανενός για τον τραυματισμό της, επιθυμώ όμως την πλήρη αστική της αποζημίωση. 

Η 30χρονη Μίνα Αρναούτη, που τραυματίστηκε σοβαρά και ακόμα βρίσκεται στον «Ευαγγελισμό», έκανε δύο μήνες να συνέλθει για να μπορέσει να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς της Τροχαίας Ελληνικού. Στις 20 Απριλίου κλιμάκιο της Αστυνομίας την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο και πήρε τη μία και μοναδική κατάθεσή της. «Τη 18η Φεβρουαρίου βρισκόμουν στην περιοχή του Ελληνικού σε φιλική οικία του Παντελή Παντελίδη, με τον οποίο ήμουν παρέα καθώς και με την Κυριάκου Ευφροσύνη. Και πριν ήμασταν όλοι μαζί και μεταβήκαμε στην οικία με το αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο Παντελίδης. Φύγαμε από το σπίτι χωρίς να προσέξω την ακριβή ώρα και επιβιβαστήκαμε πάλι στο όχημα. Εγώ κάθισα στο πίσω κάθισμα δεξιά και στη θέση του συνοδηγού η Κυριάκου, ενώ στη θέση του οδηγού ο Παντελίδης. Κατά την πορεία μας ο Παντελίδης μπήκε σε αδιέξοδο και με οπισθοπορεία κινηθήκαμε προς τη γέφυρα εξόδου του πρώην ανατολικού αεροδρομίου για τη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Κατάλαβα ότι ο οδηγός ήταν σε θέση να οδηγεί και δεν μου έδωσε την εντύπωση ανθρώπου που να μην έχει τη δυνατότητα ελέγχου του οχήματος. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής αντιλήφθηκα ότι έχει αναπτύξει ταχύτητα και τον παρότρυνα να μειώσει την ταχύτητα, φορώντας αμέσως τη ζώνη ασφαλείας. 

Ο οδηγός δεν μείωσε την ταχύτητα, αλλά αντίθετα ένιωσα ότι η ταχύτητα του οχήματος αυξήθηκε λίγο πριν τη γέφυρα. Στη συνέχεια κατάλαβα ότι χάθηκε ο έλεγχος του οχήματος και από το σημείο αυτό και ύστερα δεν θυμάμαι κάτι άλλο. Συνήλθα στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” μετά από αρκετό χρονικό διάστημα, σοβαρά τραυματισμένη και έμαθα για τον χαμό του οδηγού βρισκόμενη στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Επίσης έμαθα ότι η Κυριάκου είχε τραυματιστεί ελαφρά», λέει η Αρναούτη. Στην ερώτηση του αστυνομικού αν κατά τη διάρκεια της διαδρομής αντελήφθη κάποιο άλλο όχημα ή άνθρωπο να έχει παρεμβληθεί στην πορεία του οχήματος, είπε ότι δεν θυμάται και προσέθεσε: «Τη διάρκεια που βρισκόμασταν στην οικία που προανέφερα ήμουν καθισμένη με την Κυριάκου, και δεν είδα αν ο Παντελίδης είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ και πόση. Εγώ είχα πιει 5 με 6 ποτά. Κατά την επιβίβασή μας ήμασταν μόνο οι τρεις μας και δεν φορέσαμε ζώνες ασφαλείας, την οποία, όπως προείπα, φόρεσα στη συνέχεια λόγω φόβου. Δεν επιθυμώ την ποινική δίωξη κανενός για τον τραυματισμό μου, επιθυμώ όμως την πλήρη αστική μου αποζημίωση». 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR