counter

Μιμή Ντενίση: Συντετριμμένη στην κηδεία της Συνοδινού

Μιμή Ντενίση: Συντετριμμένη στην κηδεία της Συνοδινού
Μιμή Ντενίση: Συντετριμμένη στην κηδεία της Συνοδινού

Ντενίση

Απο την Γιώτα Δημητριάδη

Το τελευταίο χειροκρότημα σήμερα στην Άννα Συνοδινού. Η κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιός και πολιτικός πέθανε σε ηλικία 88 χρόνων και σκόρπισε τη θλίψη στα αγαπημένα της πρόσωπα. Η κηδεία της έγινε από το νεκροταφείο Βύρωνα, όπου βρέθηκαν φίλοι, αγαπημένα πρόσωπα, καλλιτέχνες και πολιτικοί και την αποχαιρέτησαν σε βαρύ κλίμα.

Το τελευταίο αντίο είπαν την Δευτέρα 11/1 στην μεγάλη κυρία του θεάτρου μας, Άννα Συνοδινού εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού, του πολιτικού και του πνευματικού κόσμου.

Η κηδεία της έγινε στο νεκροταφείο Βύρωνα και η συγκίνηση ήταν εμφανής. Η Μιμή Ντενίση συντετριμμένη δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυα της. Είναι γνωστό πως οι δύο κυρίες είχαν συνεργαστεί για δυο χρόνια στους "Φρουρούς της Αχαίας" .

«Έχω περάσει υπέροχα με την Άννα, έπαιζε τη γιαγιά μου στους "Φρουρούς της Αχαΐας", μου είχε κάνει εντύπωση η ευγλωττία της και η μνήμη της για την ηλικία της και τότε. Θυμάμαι μια φορά που είχαμε μια σκηνή οι δυο μας και είχε ένα μικρό μονολογάκι κι εγώ είχα ένα μικρό μονολογάκι. Δεν της φάνηκε ότι ήταν ολοκληρωμένη η σκηνή και άρχισε και μιλούσε, έκανε ένα μονόλογο δικό της, έτσι πρίμα βίστα, καταπληκτικό, και της απάντησα. Της είπα κι εγώ κάτι δικά μου. Και όταν τελείωσε η σκηνή μου είπε "μπράβο παιδί μου, αφού μπόρεσες να με αντιμετωπίσεις σε όλα αυτά που είπα μόνη μου, θα τα πάμε πολύ καλά". Αυτοσχεδίαζε, ήταν τρομερή ηθοποιός. Στην τραγωδία ειδικά δεν νομίζω ότι έχουμε πάρα πολλά παραδείγματα τέτοια, δεν υπάρχουν πια τραγωδοί σαν την Άννα». Δήλωσε η κυρία Ντενίση για την εκλιπούσα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR