counter

Μιμή Ντενίση - Σωτήρης Πολύζος: Μιλούν για το ενδεχόμενο να παντρευτούν ξανά

Μιμή Ντενίση - Σωτήρης Πολύζος: Μιλούν για το ενδεχόμενο να παντρευτούν ξανά
Μιμή Ντενίση - Σωτήρης Πολύζος: Μιλούν για το ενδεχόμενο να παντρευτούν ξανά

Μιμή Ντενίση - Σωτήρης Πολύζος

Στο θέατρο Αθηνών "συνέλαβε" ο φακός της κάμερας του Πρωινού ΑΝΤ1 την Μιμή Ντενίση και τον Σωτήρη Πολύζο για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Εγώ η Γωγώ» με πρωταγωνίστρια την Ελισάβετ Κωνσταντίνου. Η κοινή τους εμφάνιση δεν μπόρεσε να περάσει απαρατήρητη από τα φωτογραφικά φλας και φούντωσε τις φήμες της επανασύνδεσης. Η δημοσιογράφος της εκπομπής Ευφημία Δήμου ρώτησε τόσο την Μιμή Ντενίση όσο και τον Σωτήρη Πολύζο για την σχέση τους σήμερα. Η Μιμή Ντενίση δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «οι σχέσεις τους ήταν πάντα καλές και ποτέ δεν ήταν κακές».

Η δημοσιογράφος ρώτησε ακόμα για την φήμη που θέλει την Μιμή Ντενίση να δέχτηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου μια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα. Η ηθοποιός απάντησε διπλωματικά ότι "πάντα, σε όλη του την ζωή ο Σωτήρης Πολύζος την περίμενε με τριαντάφυλλα".

Ο Σωτήρης Πολύζος,από την άλλη, όταν ρωτήθηκε για την σχέση τους απάντησε ότι με την Μιμή Ντενίση είναι οικογένεια: «Μπορεί να μην είναι το κλασικό μοντέλο σχέσης αλλά είναι αυτονόητο» όσο για το ενδεχόμενο δεύτερου γάμου τους ο Σωτήρης Πολύζος δήλωσε ότι «η σχέση τους είναι ήδη απόλυτα προσδιορισμένη».

Δείτε το video:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR