counter

Μιμή Ντενίση: Όσα είπε για τη διάρρηξη στο εξοχικό της! "Έχουν κατακλέψει όλη την περιοχή"

Μιμή Ντενίση: Όσα είπε για τη διάρρηξη στο εξοχικό της! "Έχουν κατακλέψει όλη την περιοχή"
Μιμή Ντενίση: Όσα είπε για τη διάρρηξη στο εξοχικό της! "Έχουν κατακλέψει όλη την περιοχή"

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με την Ρίτσα Μπιζόγλη εμφανίστηκε μέσω skype η Μιμή Ντενίση, το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη διάρρηξη που σημειώθηκε στο εξοχικό της στον Θεολόγο.

Η Μιμή Ντενίση αναφέρθηκε στα πράγματα που αφαίρεσαν οι άγνωστοι από την οικία της, ενώ τόνισε πως παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί πολλά στην περιοχή.

Δείτε επίσης! Μιμή Ντενίση: Το σχόλιό της για τον Γιώργο Λιάνη και τον Μικρούτσικο! "Δεν είναι ωραίο να βγαίνει ένας άντρας και να…"

Όσα είπε η Μιμή Ντενίση

«Ήρθα εδώ γεμάτη χαρά για να ξεκουραστώ και τελικά έχω περάσει όλη την ημέρα με αστυνομίες. Εδώ δεν είναι ένα σκέτο σπίτι, αλλά είναι ένα κτήμα. Έχει λοιπόν γύρω γύρω μια μεγάλη έκταση με δέντρα και μποστάνι. Όταν ήρθαμε, είδαμε κάτι πάρα πολύ περίεργο. Γύρω γύρω το σπίτι έχει αυτά φωτιστικά που τα λέμε χελώνες και είναι μπρούτζινα. Αυτά ήταν όλα ξεκολλημένα με τα καλώδια να τρέχουν, χωρίς να υπάρχει φως γιατί δεν ξέρουμε τι θα εκραγεί. Το σπίτι έχει συναγερμός και ευτυχώς ήταν ενεργοποιημένος αλλά έχει έναν χώρο σαν αποθήκη, έναν χώρο φύλαξης αντικειμένων του καλοκαιριού, που έχει πάρα πολλά μηχανήματα και άλλα πράγματα - όπως καλοριφέρ και κάποια ηλεκτρικά είδη - τα οποία ήταν άφαντα. Είναι μια αρκετά μεγάλη ζημιά, κυρίως μη ηλεκτρολογική ζημιά πέραν των αντικειμένων που μας έκλεψαν και πάνω απ’ όλα είναι η αγριότητα του πράγματος.

Προσπάθησαν να μπουν και στο σπίτι αλλά δεν τα κατάφεραν. Είναι διάφορα πράγματα όπως ένα τραπέζι μαρμάρινο, που αν δεν πηδήξεις πάνω δεν σπάει το μάρμαρο όπως ξέρετε, προσπάθησαν και δεν τα κατάφεραν. Αυτό που έμαθα μετά, για αυτό και μας βοηθάτε και σας ευχαριστώ πάρα πολύ, είναι ότι έχουν κατακλέψει όλη την περιοχή και ο πολίτης δεν έχει τρόπο για να αμυνθεί. Η τηλεόραση είναι ένας τρόπος που βοηθάει, βέβαια. Επίσης πρέπει να πω ότι η αστυνομία ήρθε αμέσως και τα παράπονα που άκουσα, τόσο από τους αστυνομικούς όσο και από τον δήμαρχο, είναι πως είναι πάρα πολύ μικρή η αστυνομική δύναμη που έχει ο δήμος και για αυτό δεν προλαβαίνουν τα περιστατικά», είπε η Μιμή Ντενίση.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR