counter

Μιμή Ντενίση: Η συνάντηση και η ενδεχόμενη συνεργασία με πασίγνωστο τούρκο ηθοποιό

Μιμή Ντενίση: Η συνάντηση και η ενδεχόμενη συνεργασία με πασίγνωστο τούρκο ηθοποιό
Μιμή Ντενίση: Η συνάντηση και η ενδεχόμενη συνεργασία με πασίγνωστο τούρκο ηθοποιό

Η Μιμή Ντενίση είναι από τις ηθοποιούς που εντυπωσιάζει το κοινό σε κάθε επαγγελματικό της βήμα.

Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά ετοιμάζει την κινηματογραφική εκδοχή της «Σμύρνης μου αγαπημένης». Το έργο είναι βασισμένο στο ημερολόγια μιας πλούσιας Σμυρνιάς και θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Το σενάριο έχει την υπογραφή της ίδιας και του Αμερικανού Μάρτιν Σέρμαν. Στην ίδια ταινία θα συμμετέχει και η Ολυμπία Δουκάκη, αλλά και η Vanessa Redgrave.

Σε αυτή τη μεγάλη παραγωγή η Μιμή Ντενίση επιδιώκει να συμμετάσχει και ο Τούρκος ηθοποιός Burak Hakki. Ο ίδιος έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά «Κισμέτ» και η ίδια έκρινε πως είναι κατάλληλος για το ρόλο του Τούρκου αξιωματούχου και φρόντισε να τον συναντήσει από κοντά και να του κάνει την πρόταση. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά, άνθρωπος από το περιβάλλον της Μιμής Ντενίση είπε χαρακτηριστικά:

 «Ο Burak Hakki συγκεντρώνει όλα τα προσόντα για να υποδυθεί έναν Τούρκο αξιωματούχο στην ταινία και, αν και ακόμη δεν έχουν πέσει Οι υπογραφές, μάλλον θα αναλάβει το ρόλο. Στην Μιμή άρεσε πολύ ο Burak διότι, εκτός από το ότι είναι όμορφος, αγαπητός και καλός ηθοποιός, ξέρει και ελληνικά»

Ο Burak Hakki

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR