counter

Μιμή Ντενίση: Η κόρη της Μαριτίνα θα δουλέψει στην ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη”

Μιμή Ντενίση: Η κόρη της Μαριτίνα θα δουλέψει στην ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη”
Μιμή Ντενίση: Η κόρη της Μαριτίνα θα δουλέψει στην ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη”

Η κόρη της Μιμής Ντενίση αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Κύπρο, ήρθε η ώρα αυτό το καλοκαίρι να εργαστεί στο πλευρό της.

Την αποκάλυψη για την πρώτη δουλειά της Μαριτίνας, έκανε η ίδια η Μιμή Ντενίση μέσα από δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”.

«Πρώτα πάμε στη Χίο και μετά θα πάμε στη Μυτιλήνη για έναν μήνα. Για την ταινία θα συμμετέχουν όλοι οι φορείς γιατί είναι εθνικό το θέμα. Οι ξένοι ηθοποιοί είναι σοβαροί και δεν είναι καθόλου ψωνισμένοι, όσο μεγάλοι σταρ κι αν είναι. Οι Έλληνες είναι πιο σταρ από τους ξένους», είπε η ηθοποιός. 

Η προκυμαία της Σμύρνης έχει στηθεί στον Πειραιά, η οποία θα καεί κανονικά για να είναι πειστικό το σκηνικό: «Αν η Περιφέρεια θέλει να το κρατήσει για τα 100 χρόνια, εμένα αυτή είναι η πρότασή μου. Θα κάνουμε μια μεγάλη συναυλία εκεί με μεγάλα ονόματα».

Ακόμη, η Μιμή Ντενίση θέλει να αφιερώσει την ταινία στη μητέρα της, ενώ όπως τόνισε της λείπει η Ολυμπία Δουκάκη και ο Κώστας Βουτσάς.

Τέλος, όσον αφορά την κόρη της δήλωσε: «Η Μαριτίνα θα δουλέψει με την ενδυματολόγο της ταινίας Φωτεινή Δήμου. Θα δούλευε έτσι κι αλλιώς το καλοκαίρι και της πρότεινα να είναι μαζί μου».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR